ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Инвестиционна компания показва жилища за продажба в ден на отворените врати в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:49 / 25.05.2017Коментари (0)3201
©
На събитие, отворено за пловдивчани, компанията инвеститор "Галакси Инвестмънт Груп" организира ден на отворените врати в жилищен комплекс "Роял Сити". Всички желаещи, които търсят да закупят недвижим имот, ще имат възможност да разгледат мострените апартаменти и да получат детайлна информация и професионална консултация на място. Атрактивни промоционални оферти и специални предложения ще бъдат направени на посетителите само по време на събитието. Денят на отворените врати ще се проведе на 27 май и започва в 11 часа в градината на комплекса на бул. "Дунав" 5.

Жилищен комплекс "Роял Сити" се намира в един от най-желаните квартали на град Пловдив - Кършияка, на комуникативно и лесно достъпно място. Комплексът е вече завършен и функциониращ, разполага с пет жилищни секции с просторни и светли жилища, с различни големини. Сградите притежават модерна и разчупена архитектура, с приложени най-съвременните световни тенденции в строителството. Комплексът е изграден със съвременни и качествени материали, притежава многокамерна PVC дограма и отлична топло и шумоизолация.

Собственици на жилища в комплекса отчитат като водещ фактор за техния избор цялостно завършената инфраструктура, парковата среда и изграденият подземен и наземен паркинг. Наличието място за отдих, детска площадка и заведения за хранене са допълнително удобство за бъдещите собственици. В същото време наличието на офиси, търговски обекти и банки в съседство са предпоставка за лесно отдаване на апартаментите под наем и превръщането им в ценен инвестиционен актив. Предлага се и възможността за професионално управление на собствеността.

Пазарът на недвижими имоти запази устойчив ръст през последните две години, като превърна покупката на жилище в най-предпочитаната и сигурна инвестиция. В търсене на най-добрата доходност за парите си, хората със спестявания започнаха да ги инвестират в имоти, твърдят водещи експерти от бранша. Ако имотът е качествен, ново строителство, с добро местоположение и инфраструктура, той притежава по-висок потенциал да увеличи стойността си. 

Доказателство за атрактивността на пазара на недвижими имоти в град Пловдив и засиленото търсене на жилища са данните на Агенцията по вписванията, според които само за изминалата 2016 година сделките с недвижими имоти в Пловдив са общо 16 833, което е ръст от 6% спрямо предходната година.
Рекламна публикация
РЕКЛАМНА ПУБЛИКАЦИЯ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: