ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Humanic избра мол Plovdiv Plaza за първия си нов магазин от 2012 г.
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:08 / 24.04.2019Коментари (0)11408
©
Mall Plovdiv Plaza
ул. "Проф. д-р Иван Странски" N5

11 коментара за Mall Plovdiv Plaza
Тук има:
Водещата верига за търговия с обувки и аксесоари Humanic отваря врати в Plovdiv Plaza мол днес, 24 април, от 18,00 часа. Това е първият магазин на марката в града на тепетата и първо откриване на нов магазин от 2012 година насам. Магазинът е разположен на 660 кв.м, на първия етаж на търговския център, който вече се наложи като най-модерната шопинг дестинация в Пловдив. Жителите на града ще открият в Humanic богат избор от официални, ежедневни и спортни обувки за жени, мъже и деца. Сред водещите марки на веригата са Guess, CK, Tommy Hilfiger, Tom Taylor, Geox, Lazzarini, Högl, Vigneron, Lacoste, Pepe Jeans, Pat Calvin, Bugatti, Kate Gray, Champion, Vans, Converse, Adidas, Nike, Puma и много други. Това е петият обект на HUMANIC в България, като останалите са разположени в столицата ("Сердика Център" и The Mall), във Варна (Grand Mall) и Бургас (Mall Galleria).

В деня на откриването на магазина всички посетители на Plovdiv Plaza мол може да получат талон за Humanic, за да изпробват късмета си и един от тях ще спечели обувки за цяла година. "Разнообразието от предложения улеснява клиентите ни в техния избор. При нас всеки може да намери търсените обувки като номерация, марка и стил, и разбира се – на достъпни цени. Радваме се, че можем да дадем на клиентите от Пловдив качеството, което очакват.", коментира Милан Ходжа, Управител на Humanic България.

За първи път в България с откриването на първия магазин в Пловдив ще бъде представена новата интериорна концепция на Humanic. Любителите на модата ще могат да си закупят модели от новата пролетно-лятна колекция на Humanic. Тя предлага експлозия от цветове – защото само един нюанс не е достатъчен. През този сезон многоцветните тенденции се виждат във всички видове обувки и аксесоари. Обувки на висок ток, сандали и чехли блестят в най-красивите цветове на дъгата. Със своите висококачествени материали, гениални форми и блясък тези забележителни обувки издържат на всяко нощно парти. Невероятното цветово многообразие е взаимствано от всеобхватната тенденция за връщане към 90-те и е видно и от многобройните комбинации от материали и щампи.

За поглед от високо Humanic предлага chunky sneakers, които се задържат в модата и няма как да ги пропуснеш! Неугледните или грубите маратонки са на предна позиция и през пролетта на 2019. Бягането продължава, но с една добавка: хитовите модели с грубите подметки стават все по-пъстри и блестят в холографски материи. Колкото по-дебела е платформата, толкова по-добре! Така си подаряваме още няколко сантиметра височина и краката ни изглеждат визуално по-слаби. Humanic в Plovdiv Plaza мол е отворен за клиенти всеки ден, от понеделник до неделя, от 10:00 до 21:00 ч., намира се на ниво 1.

Humanic е топ адрес за любителите на обувки в Европа и предлага най-добрата селекция от международни брандове обувки за всеки сезон. Независимо дали са разположени в Австрия, Унгария, Чехия, Словения, Германия, Словакия, Полша, Румъния, Швейцария или Хърватска, атрактивните магазини се основават на мотото "shoemanic", т.е. страстта за обувки в Humanic е жива. Наши експерти обикалят международните модни дестинации Милано, Париж и Ню Йорк в търсене на най-новите тенденции, за да разработват нови колекции обувки. Магазините на HUMANIC предлагат последните тенденции и стилове на изключителни международни брандове като Guess,CK, Tommy Hilfiger, Tom Taylor, Geox, Lazzarini, Högl, Vigneron, Lacoste, Pepe Jeans, Pat Calvin, Bugatti, Kate Gray, Champion, Vans, Converse, Adidas, Nike, Puma и много други.


Още по темата: общо новини по темата: 55
11.11.2023 »
17.02.2022 »
17.11.2021 »
28.04.2021 »
04.08.2020 »
26.06.2020 »
предишна страница [ 1/10 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
Задържаха журналиста Димитър Стоянов
Купа на България, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: