ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Хотел "Империал" стана част от международната верига "Радисън Хотел Груп"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 20.04.2021Коментари (1)8364
От началото на април 2021 г. хотел "Империал" в Пловдив стана част от международната верига "Радисън Хотел Груп". Ето и официалното прессъобщение от Мартин Мелцер, директор "ПР и Комуникации", Централна и Южна Европа:

Radisson Hotel Group се гордее с първия си за България обект от най-новия бранд на веригата - Radisson individuals, създаден през 2020 година, за да открои неподражаемия стил и индивидуалност на хотелите по целия свят, доказали своята оригиналност и висок стандарт на обслужване.

Най-новото допълнение към динамичното портфолио на марката Radisson Individuals е хотел "Империал" Пловдив, ребрандиран като Imperial Hotel Plovdiv, a member of Radisson Individuals. От началото на месец април 2021г. пловдивският хотел прилага международното познание и опит и предоставя на своите гости обслужване, спрямо високите стандарти за качество на Radisson Hotel Group и политиката на Yes I Can! ( Да, аз мога!).

За здравето и сигурността на гостите, персонала и бизнес партньорите се спазва протокола за безопасност на хотелите в сътрудничество с SGS (водеща световна компания за проверяване, тестване и сертифициране). Всеки хотел, присъединяващ се към бранда Radisson Individuals, е избиран спрямо своите характеристики и подчертана индивидуалност.

"Много сме горди да отпразнуваме завръщането си в България! Създадохме Radisson Individuals в отговор на променящите се изисквания на съвременния пазар. Imperial Hotel Plovdiv, a member of Radisson Individuals е идеалното допълнение към многообразието на бранда и ще спомогне за бързото разширяване на Radisson Hotel Group в Югоизточна Европа. Присъединяването на хотела също така бележи и завръщането на бранда на българския пазар, което изключително ни радва.

Пловдив е оживен и богат с историята си град и ние сме много щастливи от възможността да работим с хотел Империал, който е добре познат в града" – заяви Yilmaz Yildirimlar, старши вицепрезидент Централна и Източна Европа, Русия и Турция към Radisson Hotel Group.

"За нас е чест да се присъединим към семейството с повече от 1 400 хотела на Radisson Hotel Group и да бъдем първият хотел в България, който е част от Radisson individuals. Щастливи сме да предложим на своите гости изключителното си гостоприемство и да направим престоя им в нашия богат на история и култураград запомнящ се.“, сподели Георги Тотев, генерален мениджър на Imperial Hotel Plovdiv, a member of Radisson Individuals.

Imperial Hotel Plovdiv, a member of Radisson Individuals посреща гости в един от най-старите градове в света, на пешеходно разстояние от културно-историческото сърце на град Пловдив.

Хотелът разполага с 194 просторни стаи за гости и апартаменти, с богат набор от допълнителни услуги за гостите си, като достъп до безплатен високоскоростен интернет и паркинг със станция за зареждане на автомобили Tesla. Съоръженията за отдих и хранене включват лоби бар и ресторант с местна кухня, както и уникален уиски бар "The Whisky Library“ с великолепна гледка към града и Родопите, където се предлагат над 350 вида уиски, включително редки малцове и лимитирани селекции.

Гостите имат достъп и до фитнес и уелнес център, включващ: парна баня, традиционна сауна, арома сауна и джакузи. В допълнение, хотел Imperial Hotel Plovdiv, a member of Radisson Individuals е и предпочитано място за организиране на бизнес срещи или специални събития, включително и за провеждане на сватбени тържества с красивата си и просторна градина.

Radisson Individuals е част от семейството на Radisson Hotel Group с над 1 500 хотела в 120 страни по света, към което спадат брандовете Radisson Collection, Radisson Blu, Radisson, Radisson RED, Park Plaza, Park Inn by Radisson и Country Inn & Suites by Radisson.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
4 лампи от фасадата не светят... е бива ли такова нещо сега? :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Тенис от Пловдив и региона
Дублиращ отбор на ПФК Локомотив
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Енергийна криза
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1613) 16%
Спас Гърневски (1418) 14%
Д-р Иван Чомаков (969) 10%
Славчо Атанасов (2624) 26%
Иван Тотев (2580) 26%
Здравко Димитров (885) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: