Холандски университет представя в Пловдив възможности за достъпно образование

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
16:12 / 18.02.2015
3058
Холандските университети са сред най-атрактивните, не само поради високото качество на обучение, но и заради достъпните учебни такси.

Държавата дава и много изгодни социални пакети - студентски заеми, грантове и др. Това прeвръща Холандия във все по предпочитана и достъпна дестинация за обучение. Качественото образование в Холандия е изключително достъпно в едно от водещите висши учебни заведения Radboud University, който е най-бързо изкачващият се в световните ранглисти холандски университет. Само срещу учебна такса от EUR 1951 на година, българските студенти имат възможността да изучават една от 15-те магистърските програми, класирани на челна позиция като най-предпочитани сред студентите в Холандия.

Заповядайте на информационната среща на Radboud University в Пловдив в сряда, 25 февруари от 18:30ч. в хотел "Тримонциум". Предварителна регистрация за срещата на този адрес тук.

Сред преподавателския колектив на университета има Нобелов лауреат. Това е професор Андрей Гейм, който през 2010год. стана лауреат на Нобеловата награда за физика за откриването на графена.

Институцията е най-големия реципиент на ЕС субсидии за научни изследвания в Холандия и се гордее с факта, че четири от министър председателите на страната са бивши възпитаници на учебното заведение. На студентите от България се предлагат магистратури в седем основни области -европейско право, медицина, компютърни науки, бизнес, политика и публична администрация, точни и хуманитарни науки. Информация за всички магистърски специалности ТУК.

Има и две нови бакалавърски програми на английски език: International Economics and Business и International Business Administration.


Виж коментарите (6)
Още новини от Новини от Пловдив:
Пловдивчанин: Надявам се с това предложение поне да имаме някакъв...
Претърсиха обитаван от пловдивчанка имот в близко село, находката...
Пълен обрат със сервиза и недоволната клиентка!
Пловдивски учен с рекорден брой награди "Питагор"
В Пловдив казват кога е подходящият момент да имаме дете
Пригответе си поне 60 лева, ако искате да ги гледате на живо в Пл...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).