ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Грозни сцени в Пловдив: Ученик бе наречен "Въшльо", друг получи шамар!
Автор: Васил Динев 09:41 / 07.12.2016Коментари (68)27889
© Plovdiv24.bg
Грозни сцени са се разиграли тази сутрин в автобус на масовия градски транспорт в Пловдив, научи Plovdiv24.bg от свои читатели. Мястото е булевард "България" в посока Панаира, а рейсът е обслужвал линия номер 99.

Какво точно се е случило? От думите на очевидци става ясно, че кондукторът е поискал да види картата на ученик, който, докато я показва, е разглеждал нещо в телефона си.

Последвала реплика "Май телефонът ти е по-важен, а, въшльо?", при което познат на момчето е направил забележка, че кондукторът няма право да обижда по този начин младежа.

В отговор застъпникът е получил шамар от въпросния мъж, който според свидетели се е държал доста агресивно и грубо без видима причина. Инцидентът се е разиграл около 7,30 часа, а фирмата-превозвач е "Автотранс Чолаков". Номерът на автобуса се вижда отлично от предоставената ни снимка. Ще последва ли наказание обаче? 


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
И как си показва картата, докато си рови в телефона келемето?
+1
 
 
Стоп, стоп, стоп Никъде по света няма такова отношение към пътниците.....между другото няма и кондуктори. В кой век живеем?!
0
 
 
Шофьорът на същия автобус - РВ 4085 СМ - вчера около 6.30 вечерта почти затисна майка с 2 малки деца на спирката на ПУ - Ректорат. Жената се беше приготвила да слиза от най-задната врата, но той отвори само втора врата и жената помоли да й отвори, за да слезе. При което кондукторът (предполагам описаният в статията, защото имаше същото олигофренско държане), подпирайки се в средната част на автобуса, вместо да предаде на шофьора (защото той очевидно беше сляп), че има хора за слизане, се провикна към жената: "Копчето натисни, копчето!" Шофьорът все пак благоволи да отвори, но когато жената тръгна да слиза с едното дете в ръце и другото пред нея, той внезапно затвори вратата, при което майката изпадна в истерия, а всички в автобуса се развикаха да изчака. В крайна сметка успяха да слязат и шофьорът най-невъзмутимо потегли, а кондукторът дори не се мръдна да види какво се случва. Подчертавам, че жената с нищо не е провокирала подобно държане, тя просто помоли да й отворят, за да може да слезе с децата!
0
 
 
А това, че шофьор е минал на червено трябва да се накаже е неоспоримо!
+1
 
 
Това им говорим и в училище в часовете на класа, но ако вкъщи им казвате ,,Тези кондуктори" са Еди какви си... Или ги подстрекавате да се заяждат с тях, говори лошо за възпитанието от вкъщи.
+1
 
 
Всичко написано е вярно, но не можете да си представите как нагло се държат някои ученици, обиждат по-възрастните, викат, качват си краката навсякъде и отговарят цинично на кондукторите, лично съм го виждала и си спомних за моите ученически години, возехме се и правихме балони в автобуса. Много често ни правеха забележка и ние спирахме, но сега децата са арогантни и нагли, държат се просташки, кондукторите им отговарят, защото са на техния акъл, но вие като родители трябва да възпитате децата си как да се държат в обществения транспорт и да се съобразяват с околните. Това
Сподел;ОИБУЖЪТРЕЗВТи какво ново....
на 07.12.2016 г.
0
 
 
ДА СИ ПРОДЪЛЖА - ОБЩИНА Пловдив ПЛАЩА ЗА КАРТИТЕ НА УЧЕНИЦИ ОТ ОБЩИНА АСЕНОВГРАД, ОБЩИНА КАЛОЯНОВО И Т.Н. И ЗАЩО ПЕНСИОНЕРИТЕ, КОИТО РАБОТЯТ ИМАТ ТАКИВА КАРТИ. НАЛИ НАП МОЖЕ ДА ПОСОЧИ КОИ СА!
Сподел;ОИБУЖЪТРЕЗВТи какво ново....
на 07.12.2016 г.
+2
 
 
Погледнато отстрани, прав е конкдукторът за коментара "въшльо". И аз съм си мислила- що за нахалство да се мотаят с телефони за 1200 ЛЕВА, а да се возят без пари. Това е смисъла на "въшльо". Не е прав конкдукторът за шамара. Отдавна трябваше да се постави въпроса за това защо всички наред ползват такива карти? Пенсионери с пенсии 750 - 800 лева, ЗАЩО? КОЛКО НАРОД РАБОТИ ЗА 500 ЛЕВА И СИ ПЛАЩА! ЗАЩО ОБЩИНАТА НИ ДА ПЛАЩА ЗА КАРТИТЕ НА УЧЕНИЦИ ОТ ДРУГИ ОБЩИНИ? ЗАЩО ТЕЗИ КАРТИ НЕ СЕ ИЗДАВАТ САМО НА СОЦИАЛНО СЛАБИТЕ УЧЕНИЦИ??? ДОРИ И ПРЕЗ СОЦА СИ ПЛАЩАХМЕ ЗА ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ. ТЕЗИ МЛАДЕЖИ ДОКАТО НЕ ТРЪГНАТ ПЕША, НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ! ВЪЗПИТАВАМЕ БЕЗМИЛОСТНИ ГОТОВАНКОВЦИ. УЧЕНИЦИ И ПЕНСИОНЕРИ СЕ "ИЗЛЕЖАВАТ" ПО СЕДАЛКИТЕ, А УМОРЕНИТЕ РАБОТЕЩИ СТЪРЧАТ И СТИСКАТ ЗЪБИ.
+3
 
 
Чета ВИ коментарите и се питам? Ако вашето дете беше на мястото на моето, как ли щеше да реагирате. Или на вас някой махне да ви удари. Никой няма право да посяга на друг човек, нито да го обижда. Аз също пътувам всеки ден в градския транспорт. Пенсионерите и учениците са трън в очите заради картите и отношението е лошо.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: