ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Грозни сцени, обиди и среден пръст в автобус на градския транспорт!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:47 / 08.04.2015Коментари (12)11014
Поредна нередност в масовия градски транспорт на Пловдив - за това информира читател на Plovdiv24.bg. Случката се разиграва снощи около 18,00 часа, а сигналът е изпратен и до заместник-кмета Александър Държиков.

Екшънът:

"Пиша Ви във връзка с поредните нередности по повод градски транспорт в Пловдив и в частност линия 1 на небезизвестна фирма-превозвач. Действието се развива вчера, 07.04.2015, около 18:05 часа в автобус по линия 1 в посока кв. "Коматево" с регистрационен номер Х 8360 ВТ.

Шофьорът, явно изоставащ от разписанието си, подминаваше спирки, затваряше единствената работеща врата, когато на стъпалата имаше хора, с риск те да паднат на пътното платно и се отнасяше с неуважение към пътниците, викайки постоянно, че той е извън график и няма да качва никой повече.

Ситуацията ескалира на ул. "Димитър Талев" - когато аз и няколко други пътници направихме забележка да се държи по-културно и да шофира по-внимателно. Последваха обиди и коментари, които са ми под нивото да пресъздавам.

При слизане на спирка 19 на бул. "Александър Стамболийски" снимах автобуса, на която снимка се вижда как шофьорът ми показва неприличен жест с пръст на ръката.

Надявам се, че ще отразите поредната нередност по пловдивските улици.

Изпращам това писмо и до Вас, инж. Държиков (зам.-кмет "Обществен ред и транспорт"), с надежда положението в градския транспорт в Пловдив най-после коренно да се промени! Поздрави!".



Още по темата: общо новини по темата: 332
16.04.2024 »
08.04.2024 »
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
предишна страница [ 1/56 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
По тази линия има един-два свестни автобуса, а другите са гробници на колела. На няколко пъти съм се движел зад един техен автобус, който едва крета, а спре ли на спирката понякога даже на успява да тръгне. Интересно ми е кога общинарите ще си мръднат пръста и ще проверят колко годни автобуси има тази фирма. Те не покриват дори минимални изисквания откъм безопасност, камо ли за вредни емисии.
-1
 
 
Незнам какви претенции имате като пътувате за 1 скапан лев. Кафе не искате ли да ви сервират? Като не ти отърва маай пеша да ти дойде акъла.
+1
 
 
Масово шофьорите подминават спирки. Преди няколко дни автобус по линия номер 4 направи същото и се наложи да се връщаме една спирка пеша. кога най-после ще ги задължат да спират без значение дали има пътник до вратата или не?!
+7
 
 
Нали знаете,че рибата се вмирисва от главата!И както казва Very Bastard ако им вземат лиценза от кого ще лапат "сухото"!не са виновни шофьорите!И те са изнервени от 18-часовите смени,които карат,а дори не могат да се вземат изработеното,защото пътните им листове се поправят всеки ден!Но се чудя обаче толкова ли е велик този "ДОКТОР" та никой не може да му стъпи на врата и най после да му вземат линиите и строшените рейсове!Как може фирма с такива автобуси да печели конкурсите!Време е онези в общината наистина да си отворят очите защото те са главните виновници за случващото се в градския транспорт!!
+6
 
 
Ние вече свикнахме на простотиите на някой шофьори. Да ни обиждат, да ни подминават по спирките, да спират на най неподходящи места, но...вече сме Европейска столица на културата и с нас в градския транспорт пътуват и граждани от други градове и дори от други държави. Какво заключение си правят. Пука ли им на "бащиците от общината".
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 08.04.2015 г.
+8
 
 
До тогава шофьорчето, ще си пуши в рейса и ще говори на пътниците все едно им е направил услуга или другия вариант да му оскубеш мустака и да си има едно на ум следващия път като се разпорежда.
+18
 
 
Общината какво ги търпи тези " клошари"! Да им взима лиценза и това е !
+19
 
 
Веднага щом прочетох заглавието познах че става въпрос за рейс по линия 1 :) фирмата, която обслужва линията назначава персонала си по 2 критерия - да са "от кол и въже", а автобусите ги купуват само ако отговарят на следните изисквания - не по-малко от 20 годишна възраст, с грохнал двигател, който да бълва облаци от сажди все едно че работи с въглища и нивото на шума излизащ от него да бъде поне като на малък реактивен самолет и със поне няколко дупки в покрива, така, че да може когато вали от вън да вали и вътре....майтапа на страна, но ДОКОГА ТАЗИ НЕМЪРЛИВА ФИРМА ЩЕ ОБСЛУЖВА ЕДНА ОТ НАЙ-НАТОВАРЕНИТЕ ЛИНИИ В Пловдив ??? Защо не им се отнеме лиценза, след като очевидно нямат никакво намерение да подобрят обслужването ? За това ли плащаме данъци ???
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Влизането на България в Шенген
Мобилните оператори вдигат месечните абонаменти
Акция на ДАНС и КПКОНПИ, обискираха дома и офиса на шефа на Митниците
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: