ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гребци скочиха остро срещу Долев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:29 / 30.08.2011Коментари (26)6944
Бивши и настоящи ученици от
СУ "Васил Левски":
виж още
Намерете бивши съученици, състуденти, колеги и стари приятели! Регистрирайте се или влезте в профила си.
Представители на гребния спорт в Пловдив скочиха остро срещу решението на Община Пловдив, която днес в лицето на зам.-кмета Александър Долев връчи заповедите за изземване на имотите на Стара гребна база, предаде репортер на Plovdiv24.bg

Както вече писахме, мотивите им бяха, че те са подписали въпросния документ още в петък, миналата седмица, когато са били уведомени за решението на Общината в срок да изнесат своето имущество и затова вече обжалват въпросното решение. 

"Не можем да участваме в Държавния шампионат и където и да било, защото лодките са тук. Ние нямам как да гребем, без да ползваме лодки", възпротиви се един от спортните дейци, дошли на място.

"Предлагам ви да подпишем споразумение, обвързано със съответните такси по тарифа на ОбС и с което да ползвате на ваша отговорност лодките и материалната база. Изрично обаче, в споразумението ще е изписано, че когато концесионера встъпи във владение на имотите, вие ще се споразумявате с него", предложи зам.-кметът Долев. 

Това обаче не беше прието от представители на гребните клубове в града и се стигна до запечатването на помещенията на хангарите. Стана ясно, че общинска охрана ще дежури денонощно на обекта, тъй като цената на само една от лодките е 35 000 евро и ще раздава под опис съоръженията, които ще се ползват от спортистите.

По този начин Долев обори твърдения на гребците и на помощник-директорът на спортното училище, че така се "погребва" едва ли не спорта гребане в Пловдив, тъй като, смятат те, така става невъзможно ползването на базата. Той определи поведението им днес като "търсене на скандал". 

"Децата от Спортното училище "Васил Левски" и гребците пак ще тренират тук, но това ще става под контрола на Община Пловдив", категоричен беше зам.-кметът.  

Междувременно, той поясни, че проблемът с незаконното ползване на имотите на Стара гребна база, датира още от преди два кметски мандата. Долев се зарече още, че на всяка цена ще разнищи казуса.


Още по темата: общо новини по темата: 20
03.12.2015 »
02.12.2015 »
06.03.2014 »
11.10.2011 »
09.09.2011 »
08.09.2011 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на najgen
премахни филтъра

+1
 
 
сдружението - гребни спортове - представлявано от дойков, малева, пехливанова има съвсем користни цели. ползване на нелицинзиран хотел за лична изгода...жалко за заблудените деца и родители защото и тях ги вкараха в този сценарий. относно г-н атанасов....той е намерил юридичека форма да плаща наем на общинската съветничка тони симидчиева, която в момента държи правата на ресторант "гребеца". "пловдивспорт", в чиито активи е стара гребна база, и неговия управител георги славков не можаха 4 години да направят нищо защото умело бяха заблуждавани от юридическия си съветник - страшимир дочков съпартиец на симидчиева и приятел с недялко генчев -зам.кмет и председател на клуб кану-каяк "тракия" по онова време когато дойков отговоряше за спорта в сбщината , а малева беше изпълнителен директор на сккк "тракия".....та кое не ви е ясно уважаеми читатели, родители и спортисти?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Европейски избори 2024
Облагородяват Градската градина
Агресия между шофьори в Пловдив
Влизането на България в Шенген
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: