ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Градоначалникът: Огромно израстване за Пловдив през последните 8 години!
Автор: Мариана Панчева 13:51 / 02.07.2019Коментари (29)8976
© Plovdiv24.bg
За два мандата Пловдив регистрира огромно израстване, през тези 8 години градът върви с пълни крачки напред. С тези думи пред пловдивски журналисти днес кметът Иван Тотев обобщи събитията от изминалия уикенд, събрали десетки хиляди хора за куп прояви от световна величина, предаде репортер на Plovdiv24.bg. 

"Благодаря на всички пловдивчани, които бяха в зала "Колодрума". Видяхте какво се случи. Това е една от темите, по които бяхме критикувани, мачкани, оплювани. А реално направихме така, че тази зала да е достойна за най-високо ниво игра. Номер 2 в света - Иран, играха тук, загубиха от САЩ пред пълна зала. Всеки може да си говори на сесии на ОбС, но пловдивчани дадоха оценката си с присъствието си три дни подред", коментира градоначалникът. 

По думите му и другото култово събитие - фестивалът Hills Of Rock, също е успяло да опровергае критиците си въпреки внушенията, че няма да има хора, че групите не стрували. "Бях в петък вечерта в дъжда на Disturbed. Имаше толкова щастливи хора", сподели кметът. "Вече не може да изброим културните събития в Пловдив, има по 4-5 огромни събития с хиляди хора публика. В момента Европейската столица на културата дава своите плодове и само слепец не може да го види това", категоричен бе Тотев.

Той не пропусна да изтъкне и една от безспорните перли от управлението си - обособяването на квартал "Капана" като притегателна точка за туристи.

"Кой си е представял това преди нашия мандат? Кой направи "Капана"? ГЕРБ го направи. На моята маса чертаехме всяка една уличка - какво да се прави, коя да бъде пешеходна", върна лентата кметът и обобщи ситуацията към момента с думите: "Никога не е имало по-богат културен живот, никога не е имало по-прекрасни публични пространства и повече хора на културни и спортни прояви в Пловдив."



Още по темата: общо новини по темата: 787
07.02.2022 »
03.02.2022 »
03.02.2022 »
09.12.2021 »
25.11.2021 »
25.11.2021 »
предишна страница [ 1/132 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Кмете...че се прави е вярно...че града се развива в правилната посока също е вярно, но няма и как да е с парите, които се наливат. Хилс ъф рок и Капана БЕЗСПОРНО са един от "ударите", които направихте. Но дайте да си говорим истините...не мога да приема, че в разгара на Европейска столица на културата, юли месец сме, а лицето на града /площада/ е все още разкопан. Галерията на Гладстон не е все още завършена, на новата базилика все още висят някакви ламарини. Признайте си, че подценихте това събитие, за което знаехме от 4 години. Сега всички ремонти в града трябваше да са приключили и да посрещаме туристите. А за Колодрума, недейте повдигайте този въпрос. За 5 години колко събития имаше като през този волейболен уикенд. Ако не всяка седмица, то трябва всеки месец да има събития, концерти, за да функционира правилно тази зала!!! За парите, които се наляха, изобщо даже не искам да коментирам...
0
 
 
От бай Тошово време, не е имало такова централизирано управление, да се развива само столицата. Всичко останало е залъгване и на кметовете това им е работата. До като направят Модър-Царевец, в София ще налеят повече средства от колкото цялата транспортна инфраструктура на Пловдив, благодарение и на нас.
+1
 
 
циклопче .... какво общо има управлението на Пловдив с това на варна и софия :) ..... тотев завари град разграбен и поделен от червените боклуци и техният васал гергов ...... за два мандата успя да направи в пъти повече от предишните кметове :) ..... направи го въпреки всички пречки и саботажи от господарите ти червените мафиоти :)
0
 
 
Шайката червени тролчета ,антиТотевски к**ви гледам пак е пуснала ръждясалата калотка да дриска .И веднага колежките му Кмета на Нета и ганджалино го отразили с плюсчета :) Жалки твари.Слепи и гнусни тролчета.Надявам се Тотев да изкара още един мандат само за да ви е яд още 5 години :))
-4
 
 
Кмете то излиза че другите градове са спали но не е така.Това което се прави в София И Варна е доста над Пловдив.Важното е че се прави нещо но повече са ремонти и довършване на започнато.
+12
 
 
Което си е верно, верно си е. Ако беше се правило и в последните 25 години, Пловдив щеше да е пред всички градове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (796) 14%
Д-р Иван Чомаков (546) 10%
Славчо Атанасов (1459) 26%
Иван Тотев (1495) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: