ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гневна пловдивчанка: И аз съм блондинка, но тази прекали!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:57 / 17.03.2021Коментари (2)9231
© Plovdiv24.bg
Много ядосана пловдивчанка потърси Plovdiv24.bg, за да разкаже: "Здравейте, Ваша редовна читателка съм и искам да ви помоля за съдействие. Денят на прошката мина, но искам да се извиня на една прясно боядисана блондинка за това, че в петък, 12 март, по обед се опитахме да приберем колата си в подземния паркинг за около 30 коли на еднопосочната улица "Поп Манол" 3а, но входът му беше запушен, както е видно от приложената снимка.

След многократни бибиткания /за което се извинявам на съседите/ не успяхме да открием собственика на колата и тъй като улицата е еднопосочна, идваха коли и щяхме да запушим движението, се наложи да обикаляме квартала с надеждата, че шофьорът не е паркирал, за да ходи на гости и ще си тръгне скоро.

След известно време видяхме, че входът към паркинга е свободен. Съседи ни казаха, че една клиентка от фризьорския салон под кооперацията е благоволила да измести колата и продължава да се разкрасява в него.

Влязох и видях една боядисана жена /не мога да я нарека дама/, чакаща да я хване боята и гневно я попитах как е решила да спре на еднопосочна улица от неразрешената страна, че и на тротоара пред видимо твърде голяма за гараж за една кола ролетна врата на подземния паркинг и защо не е реагирала на бибитканията ни. И аз съм блондинка, но чак пък... Казах й, че съм заснела колата й, а тя невъзмутимо попита : "И к'во от т'ва?" Излязох, защото не можех да сдържам гнева си.

После разбрах, че е казала на съпруга ми, че той не е блондин и е трябвало да си мръдне задника от колата си и не да бибипка, а да погледне в нейната кола ("Алфа Ромео" - Бел. ред.), защото там имало визитки и можел да й звънне цивилизовано и да се реши проблемът.

Та затова моля уважаемата редакция да изпрати снимката с номера на колата на органите на КАТ, които да издирят собственичката и ми съдействат да й се извиня, че съм по-тъпа блондинка от нея и не съм се сетила да надничам в колата й, за да я помоля най-учтиво да я премести, преди да свърши двучасовата процедура по разкрасяването й. Не ми се мисли, ако някой от  колите в 30-местния подземен паркинг е трябвало спешно да се отправи нанякъде по същото време.

P.S.  Извън шегата се надявам  да имам обратна информация за развитието на случая. Добре е да публикувате санкциите след подобни нарушения, защото това би дисциплинирало нарушителите, за които резилът в медиите нерядко e повод за гордост и насърчава въпроса "И к 'во от т 'ва ?". Хубава седмица и по-малко писма като моето".


Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
С пиниза "оправяй-се-сам" доникъде няма да стигнем: на един няма да му паркират, ама на друг - ще, като вълна проблемът ще се мести, но няма да изчезне. Като с краденето на чистачки едно време: на мен ми ги краднаха , я и аз да крадем на друг: и така до края на света. А той се корени сами в едно: възпитание от малки. Като е правел така бащата, чичото, съседа, ясно е, че все ще се намери кой да им подражава; още повече ако държането минава за "яко" и мъжко". От там се тръгва - възпитание и личен пример. А за "кривналите" - трябва да има работеща държава и институции: като не щат с мир, с глоби и наказания.
+5
 
 
Госпожо-много сте културна явно.И аз така заварвам коли спрели пред гаража ми.Или ги закачам с въже и ги дърпам 50 метра и ги оставям в центъра на някое кръстовище,или викам паяка ако е в работно време.Никой оттези за които съм се погрижил не повтаря грешката си.Не пукам гуми ,защото е гадно,но все пак хората се научиха-на онзи лудия не му се спира пред гаража.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: