ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Гаджето на психоложката си каза всичко и получи присъда!
Автор: Георги Василев 16:35 / 16.10.2020Коментари (1)7978
© Plovdiv24.bg
Кристиян Кисьов, гаджето на психоложката Антония Лукова, която предизвика страшна катастрофа с 8 пострадали на 3 юни 2018 г. в село Труд, днес обясни как и защо е опитал да поеме вината за мелето вместо приятелката си, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Малко по-късно той чу присъдата си - една година условна с 3-годишен изпитателен срок. 

Срещу Кисьов са повдигнати обвинения за това, че е опитал да помогне на Лукова да избегне наказателно преследване, като е излъгал пред органите на МВР, че той е управлявал лекия автомобил "Мазда“. При въпросната катастрофа, която бе предизвикана от Лукова, пострадаха 8 души, включително 4 деца. Младата жена беше осъдена условно на 1 година и 4 месеца, а шофьорската й книжка бе отнета за срок от 2 години.

29-годишният младеж днес беше видимо притеснен по време на делото, като нервно потропваше с крак на скамейката. Ето какво обясни той пред магистратите:

"Пловдивчанин съм. На 3-годишна възраст заминах с нашите да живея в Италия. Учил съм в училище на Апенините. Не мога да чета и да пиша на български, а само да говоря. На въпросната дата Антония ми се обади и ми каза, че е направила катастрофа. Звучеше много разтревожена и притеснена. Каза ми, че на главния път в село Труд.

Опитах се да я успокоя и веднага пристигнах на място с такси. Тя караше нейната сива мазда, в птп-то участваха още три коли. Антония беше изплашена, не знаеше какво да прави и аз предложих да кажа, че аз съм водачът на колата. Седнах на шофьорското място. Наоколо имаше 3 автомобила и пострадали в птп-то хора. Със сигурност някои от тях ме видяха как се качвам на шофьорското място.

Пристигна полиция. Униформените питаха кои са шофьорите. Казах, че аз съм виновен. Връчиха ми някакви документи за катастрофата. Не знам какви бяха, не можех да прочета. Направиха ми тест за алкохол, който беше отрицателен. После ме помолиха да се кача в патрулката, да и да до районното, за да ми направят и тест за наркотици, който излезе положителен. Тогава ми дадоха още документи и ми казаха, че ще ме задържат и трябва да подпиша всичко. Подписах само някои, защото не разбирах за какво иде реч. На другия ден ме освободиха.

С Антония живеехме в общо жилище в Пловдив – беше квартира. Нанесохме се 4-5 месеца преди инцидента. Преди това доста сме се местили – живеехме в София, а после имахме малък апартамент в Кършияка.

След мелето Антония отиде при баба си, а аз отидох при майка ми. Дойдоха униформени да я търсят там. 3-4 дни след катастрофата ми се обадиха полицаи да ме питат къде е Антония. Казаха ми за улики, че тя е карала колата. Тя беше у баба си, но им казах, че не знам къде е. Казах, че живеем отделно. Исках да я скрия, да я предпазя. По-късно пак ме викаха в полицията. До последно не съм давал обяснения, но накрая признах, че не аз, а тя беше зад волана на колата“.

Прокурорът по делото поиска 1 година условна присъда за Кристиян с 4-годишен изпитателен срок и разноските по делото. Адвокатът му се опита да прехвърли вината на полицаите, които са разпитали всички потърпевши на мястото на инцидента, но са арестували Кристиян въпреки данните, че не той е шофирал, включително кръвта по дрехите на Лукова.

В крайна сметка съдът призна Кисьов за виновен за това, че се е опитал да прикрие гаджето си и да поеме вината вместо нея. Наказанието е 1 година условна присъда с 3-годишен изпитателен срок.

Той беше признат за виновен и за това, че е станал причина за внасянето на невярна информация в официални документи - актът на МВР за катастрофата, но не и за протоколът за изследване за наркотици.

Присъдата на районния съд може да бъде обжалвана пред окръжния в 15-дневен срок.


Още по темата: общо новини по темата: 22
15.09.2020 »
17.07.2020 »
12.03.2020 »
16.01.2020 »
18.11.2019 »
23.10.2019 »
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За този убавец разбрахме,а какво следва за психоложката.....крие се,не съдейства на органите.Пострадалите към кого да предявят искове.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (1532) 16%
Спас Гърневски (1335) 14%
Д-р Иван Чомаков (909) 10%
Славчо Атанасов (2458) 26%
Иван Тотев (2431) 26%
Здравко Димитров (826) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: