ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
ГЕРБ-Марица откри кампанията си за местните избори
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:51 / 04.10.2011Коментари (2)4779
"Нашето управление ще бъде градивно и открито. Вратата ми ще бъде винаги отворена за вас" - това са част от думите, с които Димитър Иванов, кандидат на ГЕРБ и Обединените земеделци за кмет на Община Марица, се обърна към хората от село Царацово при старта на кампанията на ГЕРБ за местни избори.

Иванов се ангажира да работи за хората от всички възрасти и всички социални слоеве - и за младежите, разкривайки спортни съоръжения и места за развлечение, и за възрастните като възроди пенсионерските клубове, и за земеделските производители - с разкриването на информационно звено за тях към общинската администрация и изграждайки зеленчукова борса, и за местния бизнес - създавайки възможности за развитието му във всички населени места, а не само в няколко села. Европроектите са другия акцент в бъдещата му политика, както и решаване на битовите проблеми - от уличната инфраструктура до осветлението и чистотата.

"Убеден съм, че Димитър Иванов, издигнат от ГЕРБ и Обединените земеделци, е печелившият кандидат за Община Марица. Убеден съм, че искате промяна", каза и народният представител Димитър Лазаров, който е и областен координатор на ГЕРБ Пловдив Област.

Той заяви още веднъж, че на 23 октомври за кмет на Общината с номер 40 хората ще изберат реалната алтернатива на местната власт. А с номер 2 ще дадат своя вот за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Росен Плевнелиев-Маргарита Попова, както и за общинските съветници от ГЕРБ, които ще дадат възможност за реализиране на тази политика.

В емоционална реч пред жителите на Царацово водачът на листата на ГЕРБ Васил Михайлов, който е и общински ръководител на ГЕРБ Марица и от години живее в селото, ги попита риторично какво всъщност е направила Община Марица през последните години и ги прикани да си спомнят за улиците, които се превръщат в кални езера след дъжд и за миризмата, която се разнася от боклуците. "Време е да дадем възможност на тези, които могат да работят, да го направят", завърши Михайлов и минути по-късно поведе хорото на площада в Царацово.

Пред царацовци говори и кандидатът за кмет на селото Димитър Макаков, а Гергана Трендафилова, общински съветник от ГЕРБ през последните 4 години и кандидат съветник за следващия мандат на местния парламент, обясни, че за старт на кампанията ГЕРБ е избрала Царацово заради революционния дух на хората и историята на селото, с която всички се гордеят.

Кандидатите на ГЕРБ за кметове на села в Община Марица са за Войводиново - Димитър Барашки; за Динк - Теодора Тодорова, за Желязно - Георги Илински, за Калековец - Никола Христев, за Костиево - Стоил Михайлов, за Крислово - Цанко Рангелов, за Маноле - Симеон Пехливанов, за Манолско Конаре - Иван Кузев, за Радиново - Димитър Къртев, за Скутаре - Николай Матаков, за Строево - Стоимен Чалов, за Труд - Димитър Кутев, за Царацово - Димитър Макаков и за Ясно поле - Атанас Атанасов.



Още по темата: общо новини по темата: 764
08.10.2012 »
08.10.2012 »
03.10.2012 »
28.09.2012 »
27.09.2012 »
20.09.2012 »
предишна страница [ 1/128 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на zapri
премахни филтъра

0
 
 
Нз ...струва ни се много странно като гледам имената на някои кандидат кметове , които на миналите избори са се явявали и са спечелили с подкрепата на други политически партий защото съответно тези партий са били силни преди 4 години а сега се явяват на избори с подкрепата на ГЕРБ защото сега старите им партий нямат ттакава подкрепа и кандидатите сега се пресламчват към ГЕРБ , явно никои не иска да пусне кокала....и затова върви с тези при които са парите ,а не си отстоява принципите , вижданията .....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Конфискуват коли на пияни и дрогирани
Парламентарни избори 2023 г.
Променят визията на Центъра - правят го още по-хубав
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: