ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Екип на Бареков нахлу без предупреждение в къщата на Тотев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:18 / 03.07.2013Коментари (13)8070
© Plovdiv24.bg
Припомняме, че още през 2009-та година, при встъпването си в длъжност, тогава като областен управител, Тотев дойде с личния си автомобил Audi Q7, като пред журналисти тогава обясни, че целта му е да се види, че го притежава още преди да стане политик, за да не се спекулира след това.
Вчера вечерта екип на оглавяваната от Николай Бареков ТВ7 буквално е нахлул в двора на къщата, в която кметът Иван Тотев живее със семейството си, съобщи самият градоначалник пред репортер на Plovdiv24.bg

"Това стана без никаква предварителна уговорка и то при условие, че съм показвал нееднократно, че съм диалогичен човек. Беше много неприятно, некоректно и далеч от журналистичестата етика. На никой не пожелавам да изпада в такава ситуация", коментира с възмущение Тотев.

Запитан на какви теми са разговаряли с него ТВ 7, той отговори, че те са искали да получат отговори на два, много "важни" според тях въпроса.

"Половин час премина в търсене на хотели, моя собственост на Слънчев Бряг и на Халкидики, а другия близо един час ме питаха едва ли не защо си държа собствената кола в двора на къщата си, как и защо я управлявам и още в този смисъл", с насмешка разказа градоначалникът. 

По думите му, от ТВ 7 явно са сметнали, че джипът му е служебен, а поведението на вменяване на вина и осъдителни присъди от журналисти според него е недопустимо и неморално. 

Припомняме, че още през 2009-та година, при встъпването си в длъжност, тогава като областен управител, Тотев дойде с личния си автомобил Audi Q7, като пред журналисти тогава обясни, че целта му е да се види, че го притежава още преди да стане политик, за да не се спекулира след това.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на nedkisa
премахни филтъра

+33
 
 
Време е народът да измете такива боклуци и платени журналистчета като Бюреков,който твърде много си повярва!Защо правоверната телевизия Аллах7 не отразява така дейно случващото се по улиците,защо Бюреков се крие и не коментира новото правителство,защо не е сред хората,както беше преди няколко месеца нa миналия протест...?Дори и слепите хора прозряха,че той е кукличката на ДПС и БСП,чиято главна цел беше завземането на властта,а сега угоднически си мълчи и изпълнява нарежданията,които му се дават!Лесно се манипулира един гладен народ,който не осъзнава как предишното управление беше с вързани ръце,izправено пред предваrителнo сключени договори във всички отрасли на икономиката и стопанството,а dоnосиtе ,които комнистите пускаха,не спираха да валят!Умишлено се създава хаос в държавата,който е добре режисиран,нагнетява се обстановката до крайна степен и изведнъж нашите "червено-турски спасители" прокарват една много хитра социална политика с дно изкуствено увеличение на помощи и добавки,а пари в държавната хазна няма.Манипулативна политика,която е за срок от 100 дни най-много,чиято цел е да спечели българина,като му подаде сега 3 филийки хляб,а после му сваля кожата от гърба още 10 години!Бъдете живи и здрави,а ние никога няма да се оправим,защото сме една страхлива и продажна нация!Бъдете си заблудени и вярвайте на новия кабинет,който е избран от червените олигарси и милионери,които свалиха миналото правителство,защото им бяха застрашени икономическите интереси!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Тежък инцидент във Варна! Шофьор помете и уби на място пешеходец
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: