ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
EVN: Извиняваме се за огромните задръствания, но почти до Коледа ще е така!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:39 / 19.11.2013Коментари (26)9842
©
Изкопните дейности по проекта на EVN България Топлофикация за полагане на нов разпределителен топлопровод в централната част на Пловдив, по източното платно на бул. "Руски", приключиха.

Проектът на стойност 850 000 лв.предвижда присъединяването към топлопреносната мрежа на административни и жилищни сгради в централната част на Пловдив. В момента протича първият етап на проекта, който включва строително-монтажни дейности по част от източното платно на бул. "Руски" - участъкът между ул. "Васил Друмев" и ул. "Преслав".

Планираният за тези дейности времеви график обхваща периода от 15 ноември до 29 ноември 2013 г. В този период източното платно на бул. "Руски" в участъка от ул. "Преслав" до ул. "Гладстон" е затворено за движение.

Към настоящия момент всички строително-монтажни дейности се извършват съгласно установения план. С цел по-бързото изпълнение на проекта изкопните работи и монтажните дейности се извършват едновременно на местата, където това технически е възможно.

След завършването на първия етап предстои пресичане на бул. "Руски" и последният етап на проекта, който ще се осъществява по част от западното платно на бул. "Руски" - в участъка от ул. "Волга" до ул. "Ген. Данаил Николаев" с дължина около 80 метра. Предварително заложеният график за изпълнение на този етап е от 30 ноември до 15 декември 2013 г., като предстои да бъде уточнено каква част от западното платно на булеварда ще бъде затворена за движение.

Проектът е съгласуван с общинските власти и КАТ и се изпълнява на база одобрена работна документация, съгласно нормативните изисквания. По време на изкопните дейности се въвежда временна организация на движението във връзка със строителните дейности. При промени в графика за извършването на строително-ремонтни дейности дружеството ще предостави своевременно информация.

Като поднася своите извинения на жителите на Пловдив за причиненото неудобство във връзка с извършването на изкопно-монтажни дейности, дружеството уточнява, че това е единственият възможен начин за полагане на нова мрежа и дейности по нея. EVN България Топлофикация е предприела всички мерки за бързотo приключване на проекта.

Общо предвидените за изграждане нови разпределителни и присъединителни топлопроводи по целия проект в централната част на Пловдив са с дължина 1270 метра, а планираните инвестиции на EVN България Топлофикация възлизат на 850 000 лв.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Svetla Mihailova
премахни филтъра

Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Бум на коклюш в България
Реформи в БДЖ
Природни стихии
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: