ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Джебчии тарашат пловдивчани в "Мол"-а, от магазин крият скандала
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:23 / 17.10.2010Коментари (45)13824
© Plovdiv24.bg
След масовото затваряне на магазини и изпразване на търговския обект, "МОЛ Пловдив" е налегнат от нов страшен проблем Джебчии тарашат посетителите докато пазаруват, а от магазините не искат това да се разчува, за да не се срине напълно и без това ниското реноме на мол-а.

Читателка на Plovdiv24.bg ни разказа за неприятния инцидент, който и се е случил в "мол"-а и за реакцията на търговския обект и полицията.

Днес бях ограбена в магазин New Yorker. Откраднаха портфейла ми, пълен с документи и пари. Чантата ми беше отворена, въпреки повишеното ми внимание.

Установявайки кражбата, което се случи на касата, поисках да видя записите от видеокамерите - магазинерката ми отговори, че няма право да ги гледа, а и да имаше - нямало да има смисъл от това. Цитирам: "Ако искате да ги видите, повикайте полиция". 3 пъти звъняхме със съпруга ми, докато изпратят двама полицаи, чакахме почти час, уточнихме, че сме с бебе и не можем да чакаме дълго. Пристигнаха, изслушаха разказа ми, единият влезна в магазина да говори с магазинерката. Излезе и каза: " В магазина няма видеозаписи, има само моментно наблюдение. Но това е тайна, от магазина не искат да се разчува заради клиентите" Обясниха ни, че единственото, което можем да направим, е да пуснем жалба до районния инспектор, от която най-вероятно няма да има ефект, защото извършителят няма как да бъде открит, просто си тръгнахме.

Влизайки в магазин от този клас, килентите са спокойни, че има охрана (която ни заяви, че отговаряла само за зоните извън магазините,вътре в тях си отговарят магазинерките), че има камери. Истината е, че влизайки вътре, са изложени на опасността да станат жертви на кражба, без право на защита.

Полицията не можа или не искаше да помогне, остави се да бъде излъгана - уж има видеозаписи, но всъщност няма, полицаят просто се примири с лъжата на магазинерката.
Самият магазин проявява невероятна наглост, бих го нарекла измама спрямо клиентите си - лъжат, с надеждата, че поредният измамен ще бъде и поредният глупак, който ще си тръгне като наритано куче от магазина, ограбен и безпомощен. Само дето решихме да задълбаем и ето какво изскочи.


 



Още по темата: общо новини по темата: 33
25.04.2021 »
18.03.2019 »
23.07.2016 »
01.01.2016 »
01.10.2015 »
12.09.2015 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Аз не мога да разбера какво правят в магазин New Yorker, такива невероятни парцали и буклуци продават там, чак ме гнус да ги пипам. В магазините за китайски стоки продават същите парцали на двойно по-ниска цена. В този магазин нормален човек няма да влезне.
Бисмарк е казал: "Не ни трябва 5 милионна армия за да завладеем Европа... дайте ни 2 000 българи и ще завладеем света!"
на 21.10.2010 г.
0
 
 
Още като го отвориха беше ясно за какво иде реч.Сядам аз да пия кафе, че трябваше да изчакам един приятел..кафето 2 и нещо най-обикновена лаваца. Доста на голямо тръгнаха да играят и кафетата и магазините.Високи цени за стока която струва на половина ако не си я купиш в мола.Нямам намерение да плащам на някой наема..
+1
 
 
Проблемът е че собствениците на магазините не са изпълнили разпоредбите както трябва ами само са отбили номера. Както винаги. Както и повечето от нас биха направили. Щото тука всеки гледа да цака на дребно... Освен това това може да се случи навсякъде. И в кварталният ти магазин. И не значи че във всеки магазин в МОЛ-А е така. Пак се прави от мухата слон. Аз лично в Мол-а ходя само на кино. Скъпарските магазини не са ми по вкуса.
+4
 
 
Комедия хаха .. няма да стъпя в скапаният Мол и без това само 3тият етаж е за пример.
+5
 
 
New Yorker-aaaaa i Mall Plovdiv.... xa-xa ... Пълен смях мола и без тва си е дупка като изключим книжарницата и киното...
+5
 
 
малоумна работа в България все още търговците , заведенията и дори медиите зорлен си гонвят клиентите ..... в европа се бият за всеки клиент тука е обратното
+3
 
 
Камерите са собственост на магазините - колко са качествени,какво записват и дали ще ви го предоставят, си е решение само на собственика. Друг е въпроса че нямат и правна(доказателствена) стойност, освен ако не са изготвени по реда на СРС. Тъй че - пазете си вещите.
+7
 
 
тъпо българско изпълнение - в чужбина за такова нещо глави падат
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Първа лига, сезон 2023/2024
Реформи в БДЖ
Проектът Модър - Царевец
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: