Дрогирани и пияни шофьори правят поразии в Пловдив

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (0)
08:36 / 11.09.2019
5420
Бързи производства са образувани срещу четирима водачи на моторни превозни средства на 9 септември в Пловдив. Сутринта в Шесто РУ бил отведен 35-годишен, който на ул. "Удроу Уилсън“ управлявал лек автомобил "Ситроен“ под въздействие на наркотици.

В следобедните часове на деня с автомобили от марката БМВ били засечени други двама дрогирани шофьори, на 22 и 28 години. На ул. "Патриарх Евтимий“ по-младият преминал с колата си в нарушение на Закона за движение по пътищата и бил спрян от служител на сектор "Общинска полиция“, а пристигналите пътни полицаи го тествали с драг чек, който реагирал на марихуана. Положителен резултат тестът отчел и при 28-годишния, хванат от патрул на моторизирано звено "Сигма“ и отведен във Второ РУ.

Междувременно на ул. "Македония“ екип на Първо РУ засякъл 46-годишен зад волана на лек автомобил "Шевролет“ след употреба на алкохол над 2 промила. С полицейски заповеди извършителите са задържани за едно денонощие.

Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Производители бесни: Нямат ли срам? Купуват марулята от борсата з...
Наглеци и некадърници
Сигнал: Това истина ли е?
Скандалът в БСП Пловдив-област се разраства, намекнаха за еднолич...
Румънци продадоха на двойка от Пловдив този пръстен! В заложна къ...
Спомени от чернобилския дъжд в Пловдив: Двама приятели починаха, ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).