ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Допринесе ли "новото" околовръстно за адската катастрофа на Великден?
Автор: Георги Кирилов 16:26 / 04.05.2021Коментари (28)18540
© Plovdiv24.bg
Както ви информирахме и този светъл празник не се размина без тежък трагичен инцидент. Трима загубиха живота си в катастрофа на новоремонтираното околовръстно край Пловдив.

Вината по всяка вероятност е изцяло на изпреварващият, с бясна скорост в насрещното, шофьор на високопроходимо БМВ.

Можеше ли обаче "жертвата" отсреща да "избяга" в страни от съдбата си? Виновни ли са новопаставените мантинели, за да се стигне до толкова тежък инцидент? Споделяме мнението на читател на Plovdiv24.bg:

Новата мантинела е причината да се затрият 3 човешки живота. Ако я нямаше можеше да избягнат колите челния удар.

Същото съм виждал 2 път на пазарджишко шосе! Дано прокуратурата наистина си свърши работата макар да не вярвам.

Тези мантинели са за махане. Онзи ден беше закъсал тир на пазарджишко и не можеше да освободи платното в банкета и опашката беше 3км зад него. Всеки на магия го изпреварваше, а да не говоря за горкия човечец който сменяше дясна гума буквално по средата на платното... Как някой не е загинал само на магия.


Още по темата: общо новини по темата: 32
17.01.2024 »
21.04.2023 »
23.03.2023 »
21.03.2023 »
16.02.2023 »
03.10.2022 »
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Аре стига глупости. мантинелите им пречат! И да ги нямаше пак същото щеше да е, доказателство е точно и пазарджишкото шосе колко хора има загинали преди матинелите! Не да обвиняваме мантинелите накоито целта е точно да предотвратят излизането в канавката при загуба на управлние, което е също толкова опасно като челен удар, а трябва да се съобразяваме с знаците, те не са за балъците ами са и за тарикатите дето карат с 200 при ограничение 60....... За мене освен мантинелите трябваше да сложат и скоростни камери на всеки километър тогава гарантирано нямаше да се стигне до трагедията!
+1
 
 
ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ИЗЛЕЗНАХ ЛОШ ПРОРОК И ЛОШОТО Е ЧЕ ЩЕ ИМА ОЩЕ!!! Можете да видите коментара ми под тази статия https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Borisov-se
-pohvali-s-obnoveniya-put-na-okolovrustnoto-na-Plo
vdiv-1061952?shuser=6911
-2
 
 
Ако смятате, че някой си е оставил ръцете и мантинелите ви пречат защо не преработите проекта, платите на проектантите, платите целият ремонт наново, за да ни покажете как се прави? Какво ви пречи?
+2
 
 
Малоумниците сложили мантинелата са за линч !!!
+1
 
 
Моето мнение е, че в България не трябва да има оправени пътища. Всичките да са неравни и с дупки. Истината е, че на повечето получовеци повече им пука да не им се разпадне раздрънканата бракма, отколкото за острещния човешки живот!
+1
 
 
Проблема идва от това , че в България няма съвременен контрол по пътищата. КАТ работи по модел 1985 година когато трафика беше в пъти по малък . КАТ дели шофьорите на наши и ваши , служителите на МВР дори и пенсионираните не когато ги спрат за проверка се пускат веднага , голям е процента и на тези които си плащат . Трябва стационарни камери и такива за средна скорост .
+4
 
 
Незабавно премахване на мантинелите за сметка на проектантите. По добре в канавката, отколкото в BMW на някой с прякор лудия.
+4
 
 
тва е релността, група алчни олигофрени са решили да наковат мантинела, за да е по-голяма лапаницата, на никой не му пука дали реално е необходима и застрашава ли безопасността, всеки ден ги къля по пътя Пловдив -Пазарджик, десетки години седя отворен с широки банкети и без отводнителни канали(никога не е бил новдонен=> скапаните им вади са излишни), ноооооооо разни "умни" и мега алчни ла..ри го накова с лъскава им мантинелка заради пари, а дори и да няма, канлът е толков близо до платното, че дори леко МПС не може да спре, такач е да не е на платното, рак да ги изяде тези, които са се разписали под проекта за ремонта, същото е и на магостралата, а там си е още по-страшно, скапана е държавата
+4
 
 
Няма какво да споделяте мнение то се вижда от КОСМОСА ,че и пазарджишко и това което сега се прави е абсолютно под всякаква критика ! ТОВА СЕ КАЗВА ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА ОТ ГЕРБ РАБОТА,РАБОТА ...... АМА ПАК СИ ОСТАВИХА РЪЦЕТЕ ,ТЕ СА ЦАРЕ В ТОВА НА НАПРАВЯТ НЕЩО "НЕВИЖДАНО" ЗА България И СВЕТА И СЛЕД 1-2-3 СЕДМИЦИ ТО ДА СЕ НАПУКА ,СЧУПИ ,ПРОПАДНЕ ИЛИ НАЙ-ЛОШОТО НЕ ДОБРЕ ИЗМИСЛЕНО И ПОСТРОЕНО ! Това околовръсно трябваше да е с 4 ПЛАТНА И МАНТИНЕЛА ПО СРЕДАТА ЗА ДА НЯМА КАТО ТЕЗИ ИНЦИДЕНТИ .....НО НИЕ СМЕ ОВЦЕ И СЕ ЗАДОВОЛЯВАМЕ С ТОВА ИЗР@НО НЕЩО !! ПРАТЕТЕ ПИСМО ДО АПИ И ОБЩИНАТА ЗАЩО НЕ Е РАЗШЕРЕНО ШОСЕТО И С МАНТИНЕЛА ПОСЛРЕДАТА И ДАЛИ ЩЕ ИМА ОСВЕТЛЕНИЕ НЯКОГА ,Пловдив И ОКОЛИЯТА СЕ РАЗРАСТВА ВСЯКА ГОДИНА ТОВА ОКОЛОВРЪСНО Е ЗА ОТБИВАНЕ НА НОМЕРА И ДА ОТКРАДНЕМ ЕДНИ МИЛИОНИ ......
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: