ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Днес стартира 12-ят 'Капана фест"
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 07:00 / 23.06.2022Коментари (0)3096
©
12 издание на Капана Фест 2022 наближава. Тази година то е на новата си локация – мостът над ул. "Гладстон“. Ето какви подробности съобщиха организаторите за всички, които искат да посетят фестивала в рамките на четирите дни на провеждането му:

Знаем, че обикновено изпращате лятото с нас, но този път ще го посрещнем заедно и с разхлаждащи напитки на тази необичайна за нас досега локация. 

Ще започнем с нашата сцена "Капана“, която ще е точно до античния Одеон на Филипопол и ще гарантира незабравимо музикално изживяване. Заедно с LALALAR (Turkey), Phuture Shock, Kan Wakan, и  REVERIE (USA) ще добавим фантастичен саундтрак към красотата на Пловдив, за което ще ни помогнат и:

Tony A, Les Animaux Sauvages, Stefan Skill Kolev , Visitor Yan Q, Selector Stiliyan, JiJo, DJ TODD, Fingertone & Malik, Елен Кожухарова ELEN, Bloodrush,  Clavexperience, ЖЛЪЧ, Гена и специалните ни гости DreCat & Sage One the Wise (U.S.A)

На 24.06 ще бъде една специална петъчна вечер A Night for Boogie, посветена на Йордан Ставрев - Бирата а.к.а Ramsey Hercules. Той беше един от най-колоритните столични герои, меломан, колекционер на грамофонни плочи и продуцент на музика. В негова памет  заедно с бандата му Phuture Shock и доверените приятели по призвание DJ Skill, Visitor Q, selector Stiliyan, DJ Todd, Jijo ще създадем едно необичайно парти, което ще бъде последвано и от много други изненади. 

По време на фестивала ще се радваме на освежаващи напитки, коктейли, street food предложения, както и емблематичната украса на Капана Фест, бар и лаундж зони, много зеленина и най-големият до момента Базар ‘’Капана’’. Този път в него ще вземат участие 110 участника с био и натурални храни, напитки и козметика, авторски изделия, модни марки , художници, бижутери, грънчари, дърводелци, занаятчии и дизайнери. 

Всичко това ще е подправено със свежа музикална селекция  благодарение на Stefan Skill Kolev (DJ Skill) и изпълваща душата зеленина.

Ще дадем всичко от себе си да направим това всеобщо забавление смислено, защото заедно с Нощ на Ангелите ще насочим вниманието ви към нещо, което ще ни направи по-добри и значими, а именно възможността да помогнем на дете и родителите му в нужда. Каним всичките ни посетители и участници активно да се включат в групата "Заедно за Бояна", като скоро ще ви разкажем в детайли, как още ще може да помогнете!

Ще има много за виждане и за разказване, защото Капана Фест 2022 ще е незабравим и пълен с изненади.

За да зарадваме и най-малките посетители на ‘‘Капана Фест‘‘ заедно с  Държавен Куклен Театър - Пловдив ще дадем възможност на 160 деца да посетят безплатно  две представления: 

‘‘Чук и Пук ‘‘- 24 Юни от 18:00 и ‘‘Приказни Бъркотии‘‘ на 26 Юни от 18:00. Безплатни талони ще се дават на касата на Куклен Театър - Пловдив в дeня на постановките.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: