ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Дигитални експерти създадоха нови възможности на Digital4Plovdiv & Expo 2021
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:49 / 30.11.2021Коментари (0)1018
©
На 18- и 19-ти ноември тази година в град Пловдив се проведе "Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo 2021“. Първият ден от събитието беше посветен на онлайн маркетинга, a специалисти от сферата на маркетинга успяха да разкажат за някои от стратегиите, които използват, за да направят своя бизнес успешен. 

Вторият ден от конференцията беше посветен на онлайн търговията, тъй като, както вече знаем в последната година и половина тя стана неизменна част от нашия личен и професионален живот. Имаше лектори от водещи дигитални компании както и част от големите онлайн търговци в България. Днес новата покупка е само на два клика разстояние, което създава една интересна задача за маркетолозите – те трябва да намерят начин да диференцират добре продукта и/или услугата на пазара.

Над 500 гости имаха възможността да научат полезни съвети от 52 специалисти за това, как да позиционират своите продукти и/или услуги правилно в дигиталното пространство, и съответно как да създават повече добавена стойност за своите клиенти.

“Изключително сме горди, че бяхме част от това невероятно събитие, което показа перфектна организация. Бихме казали най-доброто в България" - г-н Симеон Василев

Втората вечер Международен панаир Пловдив беше домакин на StartUP World Cup България, която е част от световния тур и основен квалификационен кръг на StartUP World Cup, провеждащ се всяка година в Сан Франциско, САЩ. Основната мисия на тази купа е да подпомага развитието и растежа на иновационните и технологични екосистеми в региони по цялата планета.

Десетте финалисти на StartUP World Cup България бяха: ESCREO, Office RnD, Wasteful, LayAlt, Cars Central, Barin Sports, DiFold, Payware, Promoto, SatGeo.

Трима от тях се бориха за правото да представят България Сан Франциско, като на трето място се класира Wasteful – стартъп, който преобразува отпадъци в строителни материали, които са издръжливи и имат удивителни функционални и визуални свойства. Второто място пък се отреди на DiFold, чиято основна мисия е да внедри технология за сгъваем дизайн за създаване на всички видове сгъваеми контейнери за многократна употреба за ежедневно пазаруване без отпадъци.

Големият победител на Startup World Cup България е Office RnD, който успя да впечатли журито с иновативния си проект как да се управлява ефективно и ефикасно работното пространство на бъдещето, което е гъвкаво и хибридно. 

Финалът през 2022 г. ще се проведе на 30 септември в Marriott Marquis, Сан Франциско, Калифорния, където Office RnD ще представлява България и ще се бори за паричната награда от 1 милион щатски долара.

Представител на световните финали и цялата организация на StartUp World Cup са Pegasus Tech Venture, чийто представител присъстваше и в Пловдив – Майкъл Лапидус.

Сред партньорите, менторите и официалните гости на "Годишната конференция за онлайн маркетинг и търговия Digital4Plovdiv & Expo 2021“ са следните държавни институции, браншови организации и компании: Българска Агенция за Инвестиции, Българската банка за развитие, Изпълнителна Агенция за Насърчаване на Малки и Средни Предприятия, Община Пловдив, Фонд за Капиталови Инвестиции, Дигитална агенция SEOMAX, Фонд на Фондовете, Българска Финтех Асоциация, Turkish Airlines и други.

Организатор и инвеститор е Фондация “Digital4", която основна цел е развитие и популяризиране на дигиталните технологии в България и чужбина. Digital4 организира на местно ниво събития и инициативи в 6-те най-големи града в България под проекта Digital4Bulgaria.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: