ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Диджей и пазарджиклия се блъснаха на пловдивско кръстовище
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:58 / 12.08.2015Коментари (19)13496
©
Известен пловдивски диджей и неизвестен пазарджиклия се удариха на кръстовището на ул."Велико Търново" и бул."Руски". Причината е неспазване на предимство.

На това кръстовище доста шофьори се оплакват, че не могат да преценят кой е с предимство и кой не - когато навлязат в средата на кръстовището и искат да направят ляв завой.

Участниците в ПТП-то предпочетоха да не викат КАТ, а да уредят конфликта по между си - мирно и тихо.



Източник: ПОТВ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на madmaxxxx
премахни филтъра

+2
 
 
Вчера една лелка с голямо БМВ 5-ица тръгва на светофара на ул Мария Луиза с бул Източен по посока Св. Петка. Имаме 4 ленти -> една за ляв, една за десен и две за направо. След кръстовището булевардът се сътои от 3 ленти, като едната е вечно заета от паркирали коли. Лелката тръгва от лявата лента, преднзаначена за направо, сече кръстовището и направо в дясна лента!!!! Аз идвам отзад и съм хванал зеленото в движение... Бе гледам я гледам я.... КАто кораб - продължава си. Дадох газ за да не обърша паркиралите коли и свирнах настоятелно за да се усети кво става (не знам още лелка ли е или мутра вътре). 300м по-надолу спирамза банката. Спира до мен так че да не мога изляза, но е и по средата на булеварда и ми казва че съм нямал срам и както съм и свирнал ако се уплашила била и била свила рязко наляво дали съм знаел аз какво щяло да стане? НЕ прие фактът, че не спазва лентите и ме засича. Защото това другари е засичане. Ако пусне мигач, че се прибира вдясно аз съм длъжен да я пусна. Но не!!! НЕ тя ме била засякла, защото от лява лента за направо влиза в дясна лента за направо, напротив.... АЗ съм я засякъл и съм искал да я убия, защото минавам през кръстовище напускайки дясна лента за направо и влизайки отново в дясна лента за направо след кръстовището. Викам й : Госпожо (тя ми говори на ТИ естествено), хайде да се върнем заедно за да видите вие как минахте и дали това е праявилно. СРАМА НЯМАШ, ми вика. Викам на светофара като чакаше колко ленти имаше? Вие откъде тръгнахте и къде отидохте? Тук в този сайт трябва да се направи една такава РУБРИКА. Всеки пловдивчанин, да праща подобни казуси и да се дава точен отговор как трябва на въпросното място да се кара. Ама не като обратния завой до Авксентий Велешки, да ми питате ояден КАТ-аджийски "спец", а ще питате този, който е отговорен за организацията на транспорта - Шефа на ОП "Организация и контрол на транспорта" . Защото колкото да пищшете за хасковлии, пазарджишките олигофрени, смолянските рейсъри и старозагорските първобитни, истината е, че грубите нарушения и причинителите на трафик са пловдивчани, които умишлено гледат да прецакат другия, не познават ЗзДП, сърдят се, че си ги изпреварил, гледат лошо, не дават път в натоварен трафик - ТОВА НАПРИМЕР Е ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ЗАКОН, хора! - ако чакаш в колона и има кола, искаща да се включи в движението от път без предимство, водачът е длъжен да го пропусне за да се включи безопасно в трафика!!!!! Вижте ни кръстовищата бе!!!! Тръгва от лява лента и отива в дясна вече след светофара... Алоооооу!? КВо правиш бе? Или Както бакшиша на Сточна гара посока Асеновград кара от лента за ляв завой направо и после ми вика: Нали знаеш, че тук така се минава?!?!??!?!?!?!? Кво значи тва бе бакшиш? Писна ми, честно.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Лига Европа, сезон 2024/2025
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: