ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Да живееш в зеленото сърце на Пловдив – мисията възможна!
Автор: Екип на Plovdiv24.bg 08:00 / 24.07.2019Коментари (1)13350
Бутиков жилищен комплекс с изглед към Гребния канал и Родопите е първата инвестиция на един от големите строителни холдинги в Ливан - Platinum Invest Holding под тепетата.  "Regatta Park West"   дава заявка за една от най-елегантните и  стилни жилищни сгради, като проектът  се реализира  съвместно с пловдивското архитектурно бюро "Ер Те Консулт"  и международното студио "Бюро Интернешънъл".

"Regatta Park West" се намира на продължението на бул. "Шести септември", на броени метри от най – голямото водно съоръжение под тепетата – Гребния канал.

Разположен на площ от 4 декара в най- зелената част на града, като комплексът се състои от 3 жилищни секции, като най- високата е 5 етажа. Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Тя е енергоефективна, с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. 

В жилищните секции са разположени 93 апартамента, като квадратурите  на жилищата са от 39 кв.м до 190 кв. м.. Функционални етажни разпределения могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището е закупено сега, казва Рамес Сааде, мениджър Бизнес развитие в Platinium.

Сградата е енергоефективна, с фасадата е от естествени материали с изчистени линии, съвременен и фунционален дизайн на жилищата. Довършителните материали са от от най-висок клас. 

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъпа  и камери във  вътрешните части и периферията на комплекса.

"Regatta Park West"  ще разполага с достатъчно голямо подземно и открито паркиране в допълнение към подземни изби и складови помещения.

Проектът вече спечели първата си награда, като получи приза за "Най- атрактивна локация" в конкурса за инвестиции в жилищни имоти "REI “ 2019, организиран от "Строителство Имоти“.

Цените за жилищата започват от 750 евро на кв.м., но в началния етап клиентите ще се възползват и от промоционалните оферти на инвеститора. Купувачите, които  се интересуват, могат да се обадят на екипа за продажби, където ще получат информация и професионална консултация за покупката на жилище. Те могат да се свържат с компанията тел. на 0886 125 917 или да посетят сайта www.platinumburo.com или фейсбук страницата на комплекса https://www.facebook.com/RegattaParkWest/.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Накъдето и да отива тълпата – бягайте в обратната посока. Тя винаги греши.
на 24.07.2019 г.
+1
 
 
В Пловдив няма невъзможна мисия, пък дори и ако си решил да строиш в центъра на кой да е парк. Трябва само достатъчен гръб да те подпре и достатъчна хартиена бала да те възвеси.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Септември 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: