ДПС издига Ахмед Доган за водач на листата в Пловдив?

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
09:08 / 16.08.2022
3764
Доктор Ахмед Доган да е водач на листата на ДПС в Пловдив, реши общинското ръководство.

"Почетният председател на Движението е нашият логичен избор, тъй като се ползва с огромното уважение на общинската структура и всички изпитваме респект пред това, което е направил за правата и свободите ни“, коментира общинският лидер Али Байрам.

"Издигаме една достойна кандидатура, която е обединяваща и респектираща“, каза още той.

"България има нужда от ДПС и то ДПС във властта, за да може да има сигурност в страната и стабилност в тези тревожни времена и да преодоляваме кризата",заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ в Кърджали.

Думите му бяха продължение на решенията по последния Централен съвет на партията, който очерта преди дни позициите на ДПС за предсрочните парламентарни избори на 2 октомври, пише ZaPlovdiv.

"Призовавам всички структури на ДПС много сериозно и отговорно да се отнесат към тези избори, защото България има нужда от ДПС. България има нужда от Движението за прави и свободи дори и във властта, за да има сигурност и стабилност, за да има преодоляване на кризите в България, категоричен бе тогава Мустафа Карадайъ. Централният съвет на ДПС определи критериите за номинации на кандидат-депутати и процедурните правила за издигането им. Те са: избираема личност с обществен авторитет, която споделя идеите на ДПС и идеите на либерализма“, каза Карадайъ.

"Омразата, разделението, противопоставянето и реваншизмът не могат и не бива да бъдат инструменти за правене на политика, политиците трябва да обединяват, а не да разделят, категоричен бе той. Карадайъ коментира опитите на БСП и "Продължаваме промяната" да пришият Движението към ГЕРБ и коментира: "Давали сме оценка на модела ГЕРБ. В някакъв момент се появиха едни случайни субекти, самонарекоха се "Промяна" и казаха: Ние променяме модела ГЕРБ и тъй като нямат ценностна база, нямат визия за развитие на страната, а и видяхме тяхната управленска немощ, добавиха ДПС. Много ми е любопитно някой да дефинира какво точно се има предвид под понятието модела на управление ГЕРБ - ДПС.", каза още лидерът на ДПС.

"Нов голям приоритет към програмата си изтъкна ДПС в последната седмица. Той е опазване и развитие на културно-историческото наследство, както и превръщането му в ресурс за развитие. Нещо повече ДПС гледа на културно-историческото наследство като връзката на България с Европа. То е Кодът на обединението, заяви Мустафа Карадайъ по време на дискусията "Бранд "Родопи" - новата визитна картичка на Кърджали и Региона", заяви още Карадайъ.

Виж коментарите (1)

Още по темата (981):
22.02.2023 ВМРО прекратява разговорите с "Български възход"
27.12.2022 Юрий Асланов: Беше глупаво да се правят промени в Изборния кодекс
26.12.2022 Юрий Асланов: Парламентарно представените партии тупкат топката, изчаквайки и готвейки се за местните избори
15.12.2022 Трифонов: Вежди Рашидов е Дядо Коледа, Десислава Атанасова - Снежанка, а Петков и Василев са седемте джуджета
10.12.2022 Атанас Атанасов: На Борисов му трябва политическа пералня
14.11.2022 Красен Кралев: Да говорим, че хартиеният вот е фалшифициран, означава да кажем, че 100 000 български граждани са корумпирани
Още новини от Новини от Пловдив:
Положението в кв. "Капана" е изпуснато, ред е на Главната?
Хлапетии на колела с бясна скорост минават на червено, вбесиха шо...
Областният управител на Пловдив каза кога разширяват най-натоваре...
Архитектурният шедьовър на Родопите, в който може да видите лика ...
Предлагат 1600 лева заплата за юрисконсулт в община Пловдив с три...
Пловдивчани извиха огромни опашки за върбови клонки


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).