ДФ "Пловдив 112" поздравява читателите на Plovdiv24.bg

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
14:18 / 24.12.2014
3052
Благодарност и позрав от ДФ "Пловдив 112":

Доброволците от отряд "Пловдив 112"  благодарим на всички пловдивчани и на гостите на града ни, които ни насърчаваха с добри думи и ни подкрепиха с дарения. Относно Немския коледен базар, ние на първо място искаме да изкажем благодарност на Н.Пр. Д-р Мариана Чолакова (Почетен консул на ФРГ в града ни) и на г-жа Теодора Бремме (ДиБи-Ивентс ООД), които като организатори ни предоставиха възможността да участваме на базара безвъзмездно.

Със събраните средства от дарения формированието закупи един от най-спешното необходимите им моторни агрегати и дори вече го използва успешно.

Екип на "Пловдив 112", съвместно с РД ПБЗН Пловдив, беше в Съединение след последното наводнение там и помогна много при отводняването на много от засегнатите от бедствието къщи в града. 

ДФ "Пловдив 112" пожелава на читателите на Plovdiv24.bg и всички хора Весела Коледа и щастлива нова година. Много здраве, радост и щастие през 2015 г.

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
"Дни на музиката в Балабановата къща" в предаването "Цветовете на...
Рали шампион: Ако аз трябва да мина с 200 км/ч по този участък пр...
Камери са заснели движението на джипа и момента на трагедията
Инструктор: Самонадеяността на младите водачи води до тежки ПТП-т...
Лиляната изпрати абитуриентите
Нов инцидент на мястото, на което стана фаталният сблъсък с джипа...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).