ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
DCC се срина тотално, абонатите бесни и в безизходица
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:42 / 16.09.2010Коментари (85)29101
© Plovdiv24.bg
Абонатите на DCC седят безпомощно пред офисите
Войната между бившите съдружници в DCC, водена с "варварски" методи достига връхната си точка, научи Plovdiv24.bg. В опитите да си поделят бизнеса и абонатите си, Гологанов и Кирев досъсипаха бизнеса си и изгониха същите тези абонати.

Клиентите на бившата DCC, сега разцепена на ТВ Сат Ком и АТВ Сат, вчера отново останаха без интернет, много нямат и до момента. Голяма част от абонати вчера нямаха и кабелна телевизия, като проблемът бе решен частично.

Побеснели клиенти, предплатили и преподписали с новите фирми, обсадиха офисите на операторите, но единствено се разправяха с касиерките, като в замяна на това не получиха това, за което са си платили.

Потърсихме информация и от двете страни, какво се случва в момента. И двете се обединиха около тезата, че конкурентите им режат масово кабели из цял Пловдив. Ако това се окаже вярно, то едва ли вече има здрав кабел от мрежата на DCC и шансът абонатите да получат това, за което плащат става минимален.

Кирев обвини Гологанов, че с 40 гарда е превзел офиса на бул."Мария Луиза", където е техниката и масово реже кабели и там. PR-ите на Гологанов контрираха, че единствено гардове с техници са си върнали контрола над офиса с техниката (като на истинска война) и се опитват да я поправят. От фирмата на Гологанов (АТВ Сат) допълниха, че има съдебно решение в тяхна полза, като обещаха да го докажат документално, но от вчера до днес не намериха време да изпратят документите в редакцията ни.

Резултатът от тези все по-епични и грозни сблъсъци между двете фирми е съсипването на компания с десетки хиляди абонати и "разбягването" им при конкурентите.

Конкурентите също се оказаха неподготвени да поемат големия наплив от желаещи да се прехвърлят при тях. Някои от операторите приемат новите клиенти, но дават прекалено големи срокове за включване. "Залети сме от заявки, сещате се защо", свиват невинно рамене касиерките. Други пък направо отказват на част от новите абонати, тъй като не могат да смогнат да обработват заявките.

От цялата ситуация се оказа, че голяма част от жителите на втория по големина град в европейска държава плащат за определена услуга, не я получават, а в същото време са затруднени да си сменят доставчика на услугата.



Още по темата: общо новини по темата: 66
15.12.2023 »
29.11.2023 »
25.11.2023 »
25.11.2023 »
24.11.2023 »
24.11.2023 »
предишна страница [ 1/11 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Всъщност , много съжалявам че се налага да се лиша от услугите им. Качеството на програмите им (с изключение на гаражното порно, с което в последните месеци замениха качествените такива канали) и особено качеството на оптичния им интернет, бяха недостижими за палячовците от Близууууу и сходните им Еврокомски издънки. Наистина съжалявам
-3
 
 
Всички сьс ТВ приемници минаваме на стаини или сателитни антени. На пук на Бьлгарската социалистическа МАФИЯ.
+1
 
 
Всички вижте какво намерих във сайта на Cooolbox: ,,Cooolbox е името на първата в България високотехнологична мрежа изградена на база технологията оптика до дома по директно влакно (Fiber-to-the-home/ Direct fiber). CooolBox е мрежа на телеком оператора ITD Network". Няма какво да се чудите. Това е изходът от DCC!!!
+1
 
 
Доволен съм от Ен3 и препоръчвам на пострадалите от ДСС да подадат в съда на доставчика си, като в същото време ги известят и за едностранното прекратяване на договора си с тези мошеници. Има и други доставчици на услугата в края на краищата.
0
 
 
Че тия от DCC има ли още абонати аз реших проблема още преди 1 месец....БУЛСАТКОМ и интернет VISIO- тва е интернета в пловдив!!!
+4
 
 
аз предлагам да вземем да отидем всички абонати и да разбием главите на собственици и охрани и да си скъсаме договорите
+5
 
 
куулбокс е истината всички останали кабеляци са имитация друго си е да ти влене оптиката във вас нито токови удари нито светкавици ме притесняват... освен ЕНВ де ама те са друга тема на разговор :)
+3
 
 
А аз си реших въпроса с интернет с Maxtelecom-безжичен -19,90 неограничен-доволно бърз
+3
 
 
Бях на Енджълсофт допреди 1 год. горе-долу, плащах по 20 лева за нет, и отделно 15 за кабелна на Евроком. Затвориха обаче офиса в Кършияка и минах на Ентри за 26 лева инернет и цифрова и съм супер доволен. Не ме бърка дали е на Доган или не, важно е крайната услуга, досега никога не ми е падал интернета за голям период от време, а когато съм имал проблем винаги са били доста отзивчиви към мен и с едно телефонно обаждане всичко се е оправяло ;)
0
 
 
Закво ви е кабелна немога да разбера.... преди години бях ама цифровата си е цифрова :) нито проблеми имам а и качеството на предаването е несравним просто ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Януари 2020 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: