ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читателка: Шофьор на 44 се подигра с едно дете, безцеремонно пушейки цигарата си!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:56 / 09.11.2012Коментари (25)9296
© Plovdiv24.bg
Пореден сигнал за некоректно отношение към пътниците, ползващи масовия градски транспорт в Пловдив, получихме на редакционната поща на Plovdiv24.bg. Този път става въпрос за шофьор по линия номер 44, обслужвана от фирмата-превозвач "Меритранс", който е затворил вратата "под носа" на бързащ за школото ученик и освен това е пушел вътре в автобуса. Ето и гледната точка на нашата читателка Надя Стоянова, явно станала пряк свидетел на разигралата се ситуация:

На 7 ноември сутринта бяхме свидетели на поредното безобразие в градския транспорт в автобус по линия 44, номер РВ9004МК, който беше на спирката пред ПУ /Ректорат на бул."Цар Борис III Обединител"/ в 7.10 часа. Шофьорът реши, че автобусът е негова собственост и "под носа" на един ученик затвори вратата. Момчето не се отказа /явно пътуваше за езиковите гимназии/ и реши с бягане до другата спирка все пак да отиде навреме до училище. 

Докато щофьорът си пушеше безцеремонно цигарата и коментираше с кондукторката дали детето ще успее /само до залагане не се стигна/, ученикът със сетни сили успя да се качи в автобуса на следващата спирка пред "Тримонциум". 

Питам се дали този шофьор щеше да постъпи така, ако трябваше да вземе пари за билетче... Дали има син и как би реагирал, ако с него се бяха подиграли по този начин... Защо ли младите бягат в чужбина... И аз бих избягала там, където ще се отнасят човешки с мен.

От "Меритранс" обещаха пред репортер на сайта незабавна проверка по случая и дисциплинарни санкции за провинилия се шофьор.


Още по темата: общо новини по темата: 330
26.03.2024 »
12.01.2024 »
08.01.2024 »
07.12.2023 »
06.10.2023 »
09.09.2023 »
предишна страница [ 1/55 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Поредното пропаднало копеле, аз така наричам хората "работещи" в автобус, но да не се притеснява шофьорът, щом има пари да залага, работата е, че няма да му платят следващия месец. не поради лични причини, просто работи нещо, недобре заплатено и мизеруващо, за което лично се радвам.
Когато знам какво ми е само аз си знам какво ми е! Жалери
на 11.11.2012 г.
0
 
 
И да се оплаквате и да не нищо няма да се промени докато ония от горе чакат някой да има каже нещо само за далаверка, а не свършат това което се иска от тях.
При няколко посещения в супермаркет Кауфланд - Пловдив, раойн Северен, констатирах, че липсва каквото и да е средство за дезинфекция на входа.Стотици посетители влизат без каквато и да е дезинфекция на ръце, колички и пр.Охраната на входа безцеремонно зая
на 10.11.2012 г.
+2
 
 
Моля най-настоятелно да се публикуват резултатите от проверката и наложените на този разюздал се /не се извинявам за определението/ шофьор, както и за кондуктора, изгаврили се с това дете.
+2
 
 
Докато не изгори някой с дисциплинарно уволнение тези своеволия няма да спрат. Всеки шофьор на градския си прави каквото иска и няма контрол по автобусите. Айде да им направят една проверчица и като не спре да го друснат с една заплата, а ако запали цигара с още повече.
+6
 
 
Еее писна ми да ни мачкат децата! А после - младите били такива и онакива?!! Ами не е верно, младите се справят по-добре от нас с много неща! Само че, заради такива идиоти (не се извинявам за думата) като този шофьор, как да уважават после нас възрастните? Това е просто гавра. Моля журналистите после да публикуват резултатите от проверката и наложените наказания.
+5
 
 
колко е тъжно и жалко да чета подобна статия..... защо искаме да сме в Европа, но не правим нищо да се опитаме да я стигнем?! А като си помился, че тук в Англия шофьорите дори изчакват пътниците да седнат и тогава тръгват. Да са сигурни, че няма някой да падне. Поздравяват когато се качиш и когато слизаш.....кога ли ще стигнем това ниво и в България...не само да сравняваме цените и заплатите, но да сравняваме и отношението и уважението на хората един към друг.....Липсва ми Родината, но не и държавата...
+2
 
 
Онзи ден бях на спирката пред Съединение. Този път става дума за 116 - рейсът спря, качиха се пътниците и се затвориха вратите, след което около 1 мин. седя на спирката. Пред вратата се спря един възрастен човек - никой не го отрази, едно момиче каза на кондуктора, който се провикна на шофьора, че има човек, който иска да се качи... а онзи идиот даже не му обърна внимание.....
+4
 
 
шофиорите на автобусите в ПЛовдив са много отпуснати никой не ги контролира и си правят каквото си искат заради тях стават най големите задръствания.....не може в платно с 3 ленти и 3 автобуса в всяка лента да завиват на ляво ....полицаите ги гледат и нищо
+2
 
 
Изрод...Най-простите шофьори са по линии 18 и 44 ,направо си мисля,че ги избират след специално проведен курс по дебилност и простащина.Не ползвам услугите им,а говоря като участник в движението.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: