ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читателите за къпането в Пеещите фонтани: От "Кретени!", през "И на Запад е така", до "К'во толкова, деца са!"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:14 / 26.05.2015Коментари (181)27446
 
Огромна част от хората бяха категорично против подобни действия и не криеха недоумението си. Имаше и други мнения обаче - че това не е най-големият проблем на Пловдив и че все пак това са деца и едва ли не всичко им е позволено.

Днес публикуваме някои от по-интересните и екзотични мнения, изказани от Вас в коментарите под двете въпросни статии!

Mr Burns:

Тц,тц,тц! Първия ден малките само топяха крачетата или влизаха, но на 50 сантиметра навътре най-много, а сега, като са видели, че никой не пази, Бай ви Ганя се развихрил! Да стои един от общинска охрана денонощно там и ако хване някой вътре, 50 лева глоба! Да видим дали ще посмеят пак! 

Maria Iordanova:

Възпитанието на децата идва от родителите, ако вашето дете е там и се удави, какво ще направите? Ще обвините общината, че не е казала на детето ви, че това е фонтан, а не басейн?

Didka Stancheva:

Не мога да я разбера тая тъпа малоумна нация... това да си показваш селянията във всеки удобен момент е просто безценно.. хубаво се радват децата, ама ако къпането беше наказуемо с една тлъста глобичка (щото разбираш ли, тва е културен обект преди всичко и след това най-вероятно е просто фонтан, но не и баня нали... все пак :) ), родителите не само щяха да се радват, ами щяха да пуснат и една сълза от радост за тая толкова скъпа баня .. ама не тряа да се покажем пред Пловдив, да ни видят, че сме на море посред май месец и ни е готино ....жалко, че нямат децата пояси и плувки някакви, тогава идилията щеше да е пълна ..жалко другия път ;)

Ина Нейчева:

В градските паркове на Германия се лежи по тревата. И да - децата са във фонтаните. Всеки слънчев ден. А където е забранено, има табели. Обезопасено е! И не си размахват Ганьовски обвинения кой е по-културен. А ние сме най-силни в комплекса "не съм от тях".

Assen Serafimov:

За селяндурчетата във фонтана и техните родители - бодлива тел и 20kV по нея, друго няма да ги оправи.

roshla:

Ние сме супер просто селяци. Поредното доказателство е статията. Може ли да знаеш, че е ФОНТАН и все пак да сложиш на детето бански и да го пуснеш вътре. Абе кретени, каква културна столица сме, като нямаме култура и акъл за 2 ст. в главите, че да ни трябват табели "къпането забранено". Била съм в Европа, на туристите дори не им минава през ума да влязат във фонтана, какво остава за къпане. Интересно ми е как ще обясним на туристите, които се очаква да посещават културната ни столица, аджеба за какво са тия табели!? Дали няма да сме супер смешни в очите им, ние направо си признаваме какви сме олигофрени. Всеки с малко мозък в главата ще направи разлика между фонтан и басейн. И онзи иди

АНКЕТА:
Как Общината да се справи с влизащите в езерото хора?

Чрез табели "Забранено къпането"
Поставяне на ограда
Повече служители в Общинска охрана
Информационни листовки/табели защо това не е безопасно
Друго (обяснете в коментарите си какво)

от по-долу с претенциите да се направи море!? Сериозно имаш нужда от прием в подходящо здравно заведение, тъпак.

kaisfeelnice:

Тука вече пишем история. Първият в Европа фонтан с табела "Къпането забранено". Само не разбирам с какво ще навредят децата на фонтаните, като се къпят там и защо й е на водата да бъде третирана с химикали??? Може би за да е по-синя или да не вземе някой да си пийне!?

Мързела:

Можеше смукателният колектор за пречистване да се обезопаси и да не се ползват химикали а биопрепарати. А през 2019 не знам как тези от охраната ще обясняват на италианци, французи, гърци, испанци и т.н да не си топят нозете във фонтана. На какъв език? Щото там в ония страни не се спори за селяния и за фонтан и басейн. Просто се прави нещо, дето да върши работа в жегите. Въх, много възмутително. Я вижте фонтаните в Рим.


Людмила Андонова:

Много от родителите дори носеха хавлии, а децата бяха с бански. Денят на българската просвета и култура и на славянската писменост в европейската столица на културата.


Tsvetelina Patseva


Охраната правеше забележки и се опитваше да изкара децата. Обаче при положение, че родителите им ги снимат и им се радват, колко ефект имаше според вас?

След като стана ясно, че влизането в езерото не е безопасно, няма да ви питаме дали трябва да е разрешено влизането на хора в езерото, въпреки че имаше и подобни мнения сред читателските коментари. Нашият въпрос към вас читателите на Plovdiv24.bg е "Как Общината да се справи с влизащите в езерото хора?". Можете да гласувате в анкетата, както и да изразите мнението си в коментарите.



Още по темата: общо новини по темата: 244
27.12.2023 »
24.09.2023 »
13.07.2023 »
30.03.2023 »
26.02.2023 »
11.01.2023 »
предишна страница [ 1/41 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Dimo Pramatarov 1
премахни филтъра

+1
 
 
Надписа на Пловдив направен от картон фонтана си прилича на басейни,е какво очаквате бе хора,дават се пари малко на вятъра по този начин.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Български национален отбор по футбол
Лято 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: