ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читатели: Говорещо по телефона младо момиче предизвика катастрофата сутринта?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:28 / 29.05.2012Коментари (67)16810
© Plovdiv24.bg
Сребристата кола, виновна за катастрофата
Както единствено Plovdiv24.bg ви съобщи, рано тази сутрин, катастрофа на улица "Авкстентий Велешки" предизвика адско задръстване на Сточна гара, което стигаше до под надлез "Родопи".

Читатели на Plovdiv24.bg, очевидци на катастрофата твърдят, че говорещо по телефона момиче е предизвикало тежкия инцидент.

"Катастрофата стана пред очите ми, по-точно зад мен. Младо момиче караше колата, виновна за катастрофата и говореше по мобилния си телефон! Завиваше от ул. "Цанко Дюстабанов" наляво по ул. "Авксентий Велешки" в посока Сточна гара. Зави пред мен, като рисковано ми отне предимството, набих рязко спирачки за да избегна удара и се разминахме. След мен вече, вместо да продължи по лентата си, изгуби управление и се насочи в идващия зад мен автомобил и се удари в него!Човека в колата зад мен просто нямаше какво да направи! Повтарям. младото момиче говореше по телефона и вината е само и единствено в нея !!!", пише наш читател.

"Бях свидетел на катастрофата, младата дама в малката кола идваше от улица "Ц.Дюстабанов" говорейки по мобилен телефон и с ненамалена скорост се опита да направи ляв завой по посока Сточна гара и тогава се натресе челно в тъмната кола, завъртя се и препречи пътя. Добре, че въздушните възглавници я спасиха.Беше страшен трясък!!!", допълва друг читател на Plovdiv24.bg.

От полицията потвърдиха, че причината за катастрофата е шофьорка, която е загубила контрол над автомобила си. От там заявиха, че няма свидетели, които да потвърдят, че е говорила по телефона и призоваха, чрез Plovdiv24.bg, ако има такива, които са готови да свидетелстват писмено, да се свържат с полицията.








Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Преди няколко дни едно хлапе с ауди а3 , сигурно току що взело книжка караше на слалом между колите , като с едната ръка пушеше цигара , а с другата държеше телефон ! Жалко , че не можах да го снимам обаче .
+3
 
 
едно Хенд'с Фрии е 20лв бе!това е ежедневие неорентирана жена зад волана с телефон в ръка,оправяща си косата!
+2
 
 
утре случката ще е забравена, но изпатилият си шофьор ще има да со бере доста дертове. Вчера на пешеходна пътека, където пресичах с детето, точно пред мина голям джип Ауди с говореща сама на себе си шофьорка, даже не ни и забеляза. Нямах с какво да я снимам, нахалница, направо щеше да ни отнесе!
+1
 
 
Дааааа.....преди години имаше съкратени шофьорски курсове!? С 12 ч. кормуване,хоп на изпит!!!!Идеална картинка,ляв завой,телефон,оставаше и цигара да имаше в устата и да трябва да е изтръска.....
+8
 
 
Най-вероятно на 99% от шофьорите ни се е случвало да използваме мобилните си телефони, докато караме, въпреки че знаем, че не е редно. Аз го правех преди, макар и не често, докато не си изпатих - погледнах си телефона, щото получих смс и взех да го чета, беше доста интересен и аз се унесох, ама така се унесох, че ударих една кола пред мен. Ударът не беше силен, защото карах с 35-40 км/ч, а и колата пред мен се движеше, но не това е важното. Важното е, че от този инцидент си взех поука и не смятам да повтарям грешката си. Свързах си звука от тонколоните на колата с телефона с кабел и просто някой като ми звънне, само плъзгам пръстчето върху дисплея (вдигам) и после слушам през колоните какво ми говорят и аз си говоря, докато си карам, а през това време си гледам пътяяя, както си му е реда. А ако получа смс, изобщо не се занимавам, след като спра, тогава преглеждам телефона :) Та по случая... станалото - станало, случват се такива неща, кой виновен и кой невинен оставете на органите на реда да се оправят с тези неща. Аз пожелавам на всички, които са били в този момент там и на участниците в ПТП-то да се отърсят колкото може по-бързо от вероятно създадения стрес и да си извлекат поука от случая, както аз успях от моето собствено провинение. Успех, карайте внимателно и пазете себе си и другите около вас на пътя!!!
+1
 
 
хайде сега драги ми съграждани да попитам и аз нещо след като изчетах доста коментари. Всеки казва закони, камери, да се иска разпечатка от оператора та на въпроса: КОЙ ОТ ВАС щЕ ИДЕ ДО РУ"ПОЛИЦИЯ" И щЕ СЕ ПОДПИшЕ ЗА ПОКАЗАНИЯТА СИ..... СЪМНЯВАМ СЕ, чЕ щЕ Е НЯКОЙ ОТ ПИСЕщЕТЕ В ТАЗИ ТЕМА. нИКОГА, АМА НИКОГА НЕ ДАВАЙТЕ АКЪЛ НА НЯКОЙ, В ГЊЯТО СИТУАЦИЯ ВИЕ НЕ БИХТЕ ПОСТЪПИЛИ ТАКА. Аман от акълодавци. Нали говориме за гражданско общество - ми хаде де каде сте, драги ми читатели на сайта. Отидете де. Излезте с име и фамилия в сайта, а не със тези никове. Защо в този сайт се броим на пръсти тези, който заставаме зад имената си с менения. Още нещо, стига давайте акъл, кой какво да забрани - то Е ЗАБРАНЕНО - разговора БЕЗ устройство свободни ръце докато се управлява МПС. И не на последно място, погледнете се Вие, поставете се в дадената ситуация и ЧАК ТОГАВА давайте акъл.
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (6)
-2
 
 
да и исъхне ръчичката държала телефончето ДАНО
-2
 
 
Еййййй страшни сте, автоматици,мощни джипове ,на някой чичко пиклата,някой я клецал и и дал кола.....а в статията ясно си пише,млада дама с МАЛКА КОЛА,що не звъннете на Стивън Спилбърг,той търси такива развинтени фантазии! Или просто гроздето пак е кисело!
0
 
 
Днес имаше още 2 сериозни катастрофи в Пловдив които видях в Тракия на колелото до Акваленд и на кръстовището на 6-ти септември и Цар Борис 3 Обединител!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Ноември 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Облагородяват Градската градина
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Купа на България, сезон 2023/2024
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: