ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател се оплаква от пловдивска таксиметрова фирма
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:25 / 10.09.2011Коментари (57)10578
© Plovdiv24.bg
Управителят на "Интер такси" говори за проблема с клиентите
За инцидент с такси от фирма "Интер такси" ни сигнализира наш читател. Вижте писмото, получено на редакционната поща на Plovdiv24.bg. 

"Уча в Университетът в Манчестър и наскоро се прибрах в България, за да изкарам лятната си ваканция тук. Реших да организирам ходене до морето на 29 юли с още 2-ма приятели, също от моя квартал. Щяхме да пътуваме с влак в 8:42 сутринта. Обадих се предварително на гореспоменатата фирма за кола от моя адрес до Централна гара в Пловдив. Таксито дойде и аз казах на шофьора, че трябва да изчака 2 минути до идването на последния ни приятел и таксиджията предложи да сложим багажа си в багажника. Сложихме го вътре и той без нищо да казва, включи апарата. Това беше първото ми лошо впечатление. 

След това моя приятел дойде (машината беше навъртяла към 1,30лв ) и се качихме в колата. Казахме на шофьора да кара към Централна гара, защото бързаме много. Той обаче отвърна, че промоцията, която фирмата предлага от точка до точка за 3 лева, ако е до 5 лв дължимата сума, няма да бъде приета, защото той ни бил чакал. Аз прочетох условията на промоцията в колата му и там ясно пишеше, че промоцията не е валидна, ако автомобила спре за престой, но ние дори не бяхме тръгнали, а това че той си включи апарата си беше негов произвол, ние дори не бяхме вътре в нея. 

Попитах го колко е времето за престой дадено от фирмата, в която той работи, за да изчака клиентите си. Той ме погледна заплашително и не ми отговори. Аз отново го попитах, през това време апарата работеше естествено, той се обърна към мен опита се да ми посегне и ме нагруби с псувни и подобни, след което излезна от кола и изхвърли багажа ни на улицата, показа ни среден пръст, напсува ни и си тръгна, благодарение на което ние почти изпуснахме влака си и щяхме да пропуснем чаканата цяла година почивка.
 
Просто съм изумен и обиден. За мен такова поведение е недопустимо!"

Репортер на Plovdiv24.bg се свърза с управителя на фирмата Христо Константинов. Вижте какво каза той, след направената от него вътрешна проверка:

"От разговорът ми с шофьора на колата стана ясно, че след като е прибрал багажа им в таксито, се е решил да пусне и касовия апарат. Във въпросния случай той е чакал трима души. Това означава, че когато има изчакване или регистриран престой, отстъпката не може да се ползва.

Клиентите са заявили на шофьора, че ще чака колкото искат те, а когато той им казал, че ще включи касовия апарат и трябва да платят по него, те са се позовали на промоцията, която фирмата предлага. "Да, няма никакъв проблем, но аз ви чакам вече 15-20 минути", е бил отговорът на шофьора, а те му отвърнали, че няма да му плащат по касов апарат. Тогава таксиметровия водач им е свалил багажа от колата и си е тръгнал.

Въпреки това, ние като фирма се извиняваме на клиентите и ще ги обезпечим с няколко безплатни пътувания от нашата фирма или с някаква награда". 

Чуйте повече в прикачения звуков файл.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на stefanch2
премахни филтъра

+6
 
 
Возил съм се в такси в Гьотинген (Германия) и Сан Франциско (САЩ) и не мога да опиша миризмата от шофьора и колата... Абсолютна мизерия... Такова нещо не съм виждал (мирисал) никъде в България.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: