ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Вижте поредното престъпно бездействие на общинарите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 06:35 / 07.11.2011Коментари (14)6484
© Plovdiv24.bg
За престъпно бездействие от страна на управляващите пише на редакционната поща на Plovdiv24.bg наш читател. Мястото, за което става въпрос в сигнала, се намира след бизнес център "Микрон" на бул."Източен". 
 
"Искам да ви покажа нещо, на което толкова години никой не обръща внимание. Става въпрос за поредното "престъпно" бездействие от страна на управляващите. Не е нормално в 21 век, на такъв оживен булевард, какъвто е "Източен", хората да заобикалят незаконните постройки на тротоара и да излизат на пътното платно с риск за живота си. Много често от там минават майки с колички. Затова питам: кога Общината ще вземе мерки- може би, когато сгазят някой пешеходец. В тая държава се взимат мерки, само когато стане най лошото, а това за пореден път доказва, че циганията се толерира", възмущава се гражданинът. 

В останалата част от писмото си читателят обяснява, че Общината е направила ремонт на тротоара и вместо да се вземат мерки, даже има скосени, за да може собствениците да си ползват гаражите.  

"Що за идиотщина е това, отделно че собствениците на тези постройки паркират колите си пред къщите (на пътното платно), с което лентата става неизползваема, а там има знак, забраняващ паркиране и престой. До кога ще се търпи това?", завършва писмото на читателят.

Репортерът на Plovdiv24.bg се свърза с временно изпълняващия длъжността кмет на район "Източен" Златин Велев, който пое ангажимент, че ще провери конкретния случай. Очаквайте подробности!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Работил съм в бизнес център Микрон и познавам целият този ромски вилает.Там има луксозен бардак,които обслужва интересите на бизнесмените от високо ниво.Нищо чудно да се продават и наркотици.Едва ли някои от тях би направил каквито и да са промени въпреки,че всичко това е незаконно.
+1
 
 
моля не създавайте етническо напрежение ! господа мазните цигани са с по-особен статут в нашата държавица , ако аз или някой друг простосмъртен заградим и една педя общинска земя - жална ни майка ! положението е още по-нагло и безочливо по западният (тротоар) на ул. Ландос - там просто липсва , застроен е плътно с къщи,дворчета,дюкянчета за нелегални стоки и други най- различни которници ! айде да видим някои ще се сетили най накрая да си свърши работата за която ние гражданите на нашия град им плащаме заплатите !?
+1
 
 
Нещо подобно е положението и с къщата на бул. Марица-Юг, която е до Герджика. Даже е писано за нея, примерно тук: https://www.plovdiv24.bg/novini/plovdiv/Zaradi-tesni-trotoari-KAT-ne-puska-bul-Marica-yug-203152 Как може да е толкова напред изнесена и да е законна?
+3
 
 
И да сложат най-после маркировка за 200 лв на отсечката между Мотоцентъра и Мебелна къща.
0
 
 
От няколко дни се каня да снимам тази наглост,благодаря на гражданина,който го е сторил.Този случай няма нужда от разглеждане,незабавно трябва да се наложи санкция и премахване на циганските заграждения!Ако някой българин иска да си сложи временен гараж трябва да участва в търг,да си плати за това и ежемесечно да плаща наем,а циганина си взима тухли и почва да си загражда тротоара,не какво да е а ТРОТОАРА!!!Какво правим сега!!!Кой създава това така нашумяло напрежение!КОЙ!
+2
 
 
Това е така,защото наглите общинари без сигнал и пръста не си мърдат.Обществото и гражданите сме свикнали някой друг да ни свърши работата,а администрацията що да си нарушава спокойствието.Затова решението е много просто - пускаш жалба/заявление/заставаш с името си и тогава няма как да не се задействат.Да но защо аз да го правя,да се жалва някой друг-докато така се разсъждава ще ги има и такива нагледци.Този принцип важи за всяко едно "недоразумение"в тая държава в която ние гражданите не си търсим правата,а само се възмощаваме.И за това ще има "тарикати"които си правят каквото поискат и годините си минават без никакви последствия за тях.Е за това ще стигнем европейците,ама друг път.
+6
 
 
Това са цигански къщи, 100% са незаконни. Да бъдат съборени, незабавно.
+1
 
 
съгласна с маркони , но и ние си го заслужаваме -търпим всичко -конкретно по случая , дали има подадена регистрирана жалба до кмета на съответния район ? щото тогава са длъжни да действат , пък като не -на съд . И още малко- сигурна съм , че Дани Каназирева спечели доста гласове на изборите , заради обещанието си да намали наемите на НЕЗАКОННО поставените из целия град грозни тенекиени гаражи , вместо да се направи акция за премахването им
+7
 
 
Далаверата е да си циганин в България,никой за нищо не те закача ,а и социални помощи ти дават.Така е било още от Бай-Тошово време така и ще бъде.Ако се промени това нещо аз от магаре ще стана кон.
+6
 
 
Булевард "Източен" е пълен със селяния. Редовно има паркирали коли след бирената фабрика, по посока McD, качени с едната гума на тротоара. Заемат 1 лента в най-натовареното време.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Природни стихии
Нови данни за археологическите разкопки на "Източната порта"
Стрелба по Роберт Фицо
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: