ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Читател: Гамени отровиха кучетата ни в "Тракия"! Ще ги разстрелям!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:08 / 21.11.2013Коментари (27)10255
©
Снимка: Архив
Сигнал за отровени кучета в "Тракия" се получи на редакционната поща на Plovdiv24.bg. Ето какво е написал нашият разгневен читател:

Построиха клетка за разходка на кучета в парка до училище "Черноризец Храбър". Прекрасно место, където се събираме любители на кученца. Платени такси към общината, обезпаразитени и обичани. Идиоти, рожба на т.н. демокрация, вчера сутринта са хвърлили отрова. Загинали са невинни същества. По-рано бяха намазали с грес пейки и дървени катерушки! 

Вече се питам, къде е безпределът? Всички сме уплашени и не смеем да влезем дори и в това ограничено място. Не ме интересува съд и псевдоатлантически ценности. Хан Крум. Лично ще ги разстрелям гамените. Да ходят да хвърлят отровни кюфтета в парламента!

Репортер на сайта се свърза с ОП "Зооветеринарен комплекс" към Община Пловдив, откъдето заявиха, че при тях не е получавано подобно оплакване и уточниха, че в такива случаи те единствено извозват труповете на животните, защото не са разследващ орган. От V РУП в Тракия също заявиха, че при тях не е постъпвал такъв сигнал.


Още по темата: общо новини по темата: 68
24.02.2023 »
07.02.2022 »
22.02.2021 »
08.10.2020 »
22.02.2020 »
10.02.2020 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А защо го нямаше този проблем в началото на 90-те, когато цялото Джендем тепе - беше претъпкано с кучкари, кучета, деца, семейства, имаше даже "училище за кучета" където можеше да си оставиш кучето да ти го обучат. Как всички можеха да живеят заедно, да делят едно място и да са стотици повече на брой, от колкото са сега? Сега 3 майки с 5 деца и двама души с кучета не могат да си разделят една поляна? Кое, как и кога се обърка? Хората май станаха по-лоши или са по тъпи или незнам?! Щом е можело преди 20 години, значи сега трябва да е още по лесно - да ама не!
+2
 
 
Много размити коментари! Никой сигурен съм не одобрява разхождането на домашни любимци без повод, в зелени площи, детски площадки и т.н. Имам куче, но винаги съм се съобразявал къде и как го разхождам. В случая е излишно да се спори, кучетата са отровени там където им е било мястото. Инче колкото и да ги обичам, също се вбесявам като ги видя без повод изхождащи се къде ли не... Но тук говорим за обосновано за целта място и нещата са различни. Виновниците трябва да бъдат намерени и да си понесат наказанието. Най-вероятно са икуфели соц издуханяци, на които всичко им пречи!
+1
 
 
Iистината е, че трябва да има обособени специални и затворени места, където да бъдат разхождани домашните кучета - така хем те ще са в защитена среда, хем и хората, хем и по-малко наакани детски площадки, тротоари и паркове! А за бездомните, нека не се налага да слагат хората отрова, за да се пазят от глутници помияри, това е работа на ХЕИ-то или гражданска защита или който там се пада по закон. Факт е, че трябва да се измисли някакво трайно разрешение и с глутниците и с мръсотията и с липсата на защитено пространство за домашните хайванчета.
+2
 
 
ми да изтребим и хората тогава..6тото те са по опасни от ку4етата ;)
+3
 
 
Всяко животно има право да живее! Кой си ти та да решаваш това и да тровиш наред!!! Няма да коментирам проблема с бездомните кучета и котки той отдавна е излезнал извън контрол защото безотговорни двукраки индивиди, които все недоволстват, лично те изхвърлят домашните си любимци на улицата, не ги кастрират и изхвърлят бебетата на улицата или още по зле отнемат живота им , а той тамън е започнал... Всички трябва да поемат отговорност за това иначе този проблем никога няма да се реши! А още по пристъпно е на обозначените места за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ (да подчертая!! Хората които си ги гледат от 15 години в къщи и ги обичат като членове на семейството) да се разделят с тях зареди някой малоумник, които целия свят му е крив и дай да отрови някое същество... Трябва да се подават сигнали , жалби и всичко което е възможно да се заловят тези идиоти! А ако някое дете се добере до отровата?! Кой ще е виновен?!
+5
 
 
Площадката е за кучета. Тоест или със стопанин или без но е за кучета. Малки деца, чийто родители са ги оставили на произвола на съдбата нямат работа там. Аз да съм собственик на куче - регистрирано, обеззаразително и всичко му платено и го закарам на тази площадка и то се отрови заради това, че някой е нахвърлил отрова вътре ..... Ще седя колкото трябва вечерите, ама барна ли го този и кифтета ще яде, и трева ще пасе и дърветата ще окастри.
-1
 
 
Не съм против животните, нито против хората, които ги изтребват, но да бъдем честни. Ежедневно да се движиш между маса бездомни животни не е особено приятно. Хайде, като сте толкова загрижени, разходете се към 2-3 часа някъде, където знаете, че има такива бездомни, "сладки, пухкави, кротки" кученца, да видим като ви погнат как ще мислите после? Аз съм за изтребването на бездомните кучета ... Друг е въпросът, че покрай тях страдат и домашните любимци ... :/
-2
 
 
кучкари-кучки.събирайте си лаината които вашите помияри серът.никои не е длъжен да ги настъпва.иначе ще има още безплатна храна.
+3
 
 
УЖАС! Вчера в Кичука имаше сигнал за отрова,днес в Тракия....ей,хора,ВРАЗУМЕТЕ СЕ! Какво са ви виновни животинките!
0
 
 
Не се прави така, животните не са виновни за нищо. Явно обаче на някой му е писнало от кучешки лайна. Може би ако собствениците си сабираха гомната на любимците си, нямаше да се случи така. А нашите деца, които играят по пясъчниците, които са тоалетни на вашите кучета??? Драги кучкари, по полека със стрелбата, моля, защото най-големите изроди сте вие, които гледате кучета в апартаменти. Какво удоволствие ви носи да ги мъчите тия животни в панелните кутии просто незнам....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юли 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: