Четирима пияни водачи са били задържани вчера

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (2)
11:34 / 28.07.2014
1449
Четирима пияни водачи са били задържани вчера на територията на ОДМВР - Пловдив. Двама от нарушителите са заловени в областния град от служители на сектор "Пътна полиция". 

Около 23 часа на бул. "Кукленско шосе" униформените установили, че пловдивчанинът П.Г. /49 г./ е седнал зад волана на лек автомобил "Тойота" с 2,24 промила. 

Към 17 часа автопатрул бил изпратен на бул. "Христо Ботев" по сигнал за катастрофа с материални щети. Произшествието настъпило между лек автомобил "Рено", управляван от неправоспособния И.Д. /38 г./ от Пловдив, който частично бил навлязъл в съседната лента за движение и ударил фолксвагена на друг 38-годишен жител на града. Двамата мъже са изпробвани за алкохол с дрегер, който при И.Д. отчел 2,29 промила. 

Същия ден, около 3 часа, почерпеният Д.В. /22 г./ от Тюркмен се блъснал с "Голф"-а си в уличен стълб в споменатото село. Алкохолната проба на младежът, който се отървал без наранявания, отчела 1,21 промила. 

Междувременно към 11 часа в село Стряма за проверка бил спрян лек автомобил "Опел", управляван от пловдивчанина Б.Г. /52 г./ с 1,87 промила.

Виж коментарите (2)
Още новини от Новини от Пловдив:
ОД МВР Пловдив предприема засилени мерки за сигурност
Пловдив показва на какво е способен
Почина големият хуморист Здравко Попов
Кметът на Кричим след тежката катастрофа: В дните преди Възкресен...
Капитана пак отърва кожата
В Брестовица направиха първа копка на нов довеждащ водопровод


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).