ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Четири млади дами слязоха от кола, виждате ли нещо нередно наоколо?
Автор: Васил Динев 09:25 / 20.03.2019Коментари (6)22074
© Plovdiv24.bg
Читател на Plovdiv24.bg се свърза с нашата медия, за да сподели лаконично: Здравейте! Ето така се паркира в Пловдив пред един от магазините на голяма търговска верига. Забележете не само колата на въпросните четири дами, но и няколко други МПС-та наоколо"...



Още по темата: общо новини по темата: 2366
25.03.2024 »
25.03.2024 »
24.03.2024 »
19.03.2024 »
19.03.2024 »
17.03.2024 »
предишна страница [ 1/395 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
"I don’t change my style for anybody. Pussies do that." - Michael Bay
на 20.03.2019 г.
+12
 
 
Всички говорим за проблемите с трафика и чакането в тапи, но за мен паркирането - или по-точно отказа на някои хора да паркират правилно - е също толкова голям проблем. Като гледам записа, половината коли са паркирани от хора, които очевидно хич не ги грее за това, че съжителстват с други човешки същества. А аз, глупака с глупаци, все правя маневри и дори излизам от колата, преди да съм я изгасил, само и само да съм сигурен, че съм паркирал по нормален начин, с достатъчно дистанция от колата до мен или от празното място - за да бъде напълно свободно за друг автомобил. Правя това не само да не попадна и аз в подобно видео някой ден. И не само заради по-големите размери на колата ми..... Правя го защото влизам в положение на съгражданите си. Знам, че не живея сам в този град. Защото знам колко ограничени са паркоместата като цяло. А в същото време виждам - всеки божи ден - пишман-шофьори и шофьорки, които ВРЪХЛИТАТ в паркинга и "паркират" не само по нелеп начин, но и дори не си правят труда да обърнат картуната за три секунди докато се отдалечават от колата и да погледнат, аджеба, не са ли паркирали малко "тъпо" и ако има кола до тях дали са оставили достатъчно място за да бъде отворена шофьорската й врата. Затова вече като стана свидетел на подобни действия винаги правя забележка на шофьора. Без да викам или да се правя на голяма работа...Имам си подход. В повечето случаи се връщат, като се правят на приятно разсеяни, и паркират както трябва. Но има и образи като този чичка, тип надут милиционер от 70-те, който след моята молба да паркира правилно, а не да стои нагло на две паркоместа, вика "Е ти к'во...още малко и ще ми се скараш." Бях вътре в моята кола и когато излезнах от нея да му обясня и той видя, че съм две глави над него веднага каза класическото, "Аз съм само за малко тука". И така.....такива са ни някои от съгражданите. Както викат хората - "С две думи - нямам думи".
+5
 
 
Номерът почва с една буква - най-вероятно Х или К. Но и пловдивчани паркират редовно на места за две коли. Най-лошото е, че тези кифли дори не се сещат кое е нередното.
+1
 
 
:) :) :) Читателя е искал да покаже паркираното BMW ... :) :) :)Това ми напомня един анекдот от времето на Социализма:След 9.9.1944 година в Пловдив били разквартирувани и Съветски войници. И един войник откраднал часовника на един Пловдивчанин. Отишъл Пловдивчанина в Управлението на Народната Милиция - да се оплаче. Точно преди да влезе, гледа излиза от там един "леко пребит" гражданин.- Какво стана - пита Пловдивчанина.- Ами един съветски войник ми открадна колелото. Подадох оплакване и сега съм глобен - за уронване на престижа на Съветската Армия Освободителка, на Новата Отечествено-фронтовска власт и на Народната Милиция ...Замислил се Пловдивчанина ... почесал се зад врата ... и влязъл.- Ти за какво си? Попитал го Дежурния- Оплакване. Откраднаха ми часовника.- Кой?- Един войник, швейцарски.- Какъв швейцарски войник бе - се развикал Дежурния - тука има само Съветски войници!!!- Ееее, може да е и Съветски - ти го каза, не аз - тихо се съгласил Пловдивчанина
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Кабинетът "Денков - Габриел"
Изграждат екозавод в Шишманци
България в еврозоната
Великден 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: