ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бой във фирмата на пловдивски транспортен бос, служител заби глава на колега
Автор: Георги Василев 14:45 / 29.10.2019Коментари (3)166436
©
Базата на "Петко Ангелов БГ" ЕООД
Служител на "Петко Ангелов БГ“ ЕООД заби глава на негов колега в гаража на фирмата и ще трябва да заплати 1000 лева глоба за нанесена лека телесна повреда, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Екшънът се разиграл преди близо година, но детайли около мелето изплуваха едва миналата седмица. Замесени са двама служители на дружеството. На нарушителят били възложени функции по контрол на дейността във всички отдели на фирмата, като, ако констатира нередности, следвало да уведомява ръководството.

В един момент било констатирано неправилно поставяне на пломбажно въже на един от камионите на фирмата, а обвиняемият трябвало да извърши проучване кой от служителите не е изпълнил задълженията си. Подобни задачи извършвали работниците от "Ремонтно звено транспорт“ в "Петко Ангелов БГ“ ЕООД, които трябвало да проверяват камионите преди тяхното потегляне на курс. Техен пряк шеф бил пострадалият.

Обвиняемият предложил на ръководството на дружеството всичките служители на звеното да бъдат санкционирани, като от заплатата им бъде удържана сумата от 100 лв. Началникът им обаче не бил предупреден. Когато в края на месеца служителите от звеното получили фишовете си, те установили, че заплатата им е със сто лева по-малко, като за основание било посочено "глоба“. Всички санкционирани били възмутени от случилото се.

На 28.11.2018 г. била проведена оперативка, на която отново бил поставен въпросът с наложените на служителите на "Ремонтно звено транспорт“ глоби, при което между обвиняемия и пострадалия възникнал словесен спор.

Малко по-късно нарушителят отишъл в гаража на фирмата и там отново заварил пострадалия. Имало и други работници, които извършвали служебните си задължения. Отново възникнал спор, при който шефът на звеното настоял да бъде уведомяван за това какво се случва със служителите му, като следва и той да има думата при вземането на решенията, които ги касаят.

Обвиняемият обаче му отговорил, че ще си прави каквото си иска, засилил се и с главата си ударил опонента в лицето, в областта на носа. От удара началникът на звеното политнал назад, но не паднал, от носа му започнала да тече кръв. Мигновено друг служител хванал обвиняемия и го извел от помещението.

За действията си мъжът бил изправен пред съда. Магистратите решили да го освободят от наказателна отговорност ида му наложат само глоба – от 1000 до 5000 лева. Тъй като обвиняемият бил с чисто съдебно минало и добри характеристични данни, му била наложена само 1000 лева глоба и 200 лева разноски по делото. Решението подлежи на обжалване и протест пред окръжния съд.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на shamandurata
премахни филтъра

0
 
 
Динков ти ли беше бе дзвер,само бой по каските на подмазвачите.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Локо в Първа лига, сезон 2023/2024
ВиК-Пловдив пред фалит
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: