ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Богати инвестиционни намерения за Пловдив и областта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:29 / 26.08.2016Коментари (16)12074
©
През първите 6 месеца на годината в РИОСВ - Пловдив са постъпили 775 уведомления за инвестиционни предложения. Ръстът им е с 12 % спрямо същия период на миналата година, когато са били 681, а спрямо 2014 г. увеличението е с 32 % (530 подадени намерения за инвестиции).

През първото полугодие са издадени 73 решения за преценяване на необходимостта от извършване на оценка за въздействие върху околната среда. Преобладаващата част от проведените процедури се отнася за дейности в областите на водовземането от подземни води, интензивно животновъдство, съхраняване на метален скрап и мелиоративни дейности в селското стопанство.

Единадесет от инвестиционните предложения през първите 6 месеца на годината са за сондажни кладенци за промишлени и земеделски нужди. В сравнение с 2014 и 2015 г. се увеличава и броят на проектите за изграждане на животновъдни ферми и предприятия в хранителната промишленост. Десет са инвестиционните намерения за изграждане на ферми за отглеждане на овце, крави или кози в Пловдивска област. Цехове за преработка на плодове и зеленчуци и за производство на млечни продукти се строят в общините Брезово, Марица, Карлово и Пловдив. Ръст се отчита и при търговските центрове, лечебни заведения и старчески домове. Предстои изграждане на цехове за преработка на медицински и ароматни култури в Карловско и Пловдив. Спортни комплекси и игрище ще има в Пловдив и асеновградското село Мулдава.

През последните две години тенденцията на увеличаване на инвестиционните намерения в животновъдството, водочерпенето и хранителната индустрия е трайна.








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на plovdiv
премахни филтъра

+8
 
 
Станко, мишленце, какво като те информират? Нищо няма и не можеш да направиш, а и по-добре, защото тези срещу, които плюете са единствените, които плащат пълни данъци осигуровки и извънреден труд на служителите си, но вие драскачи сте потомци на извънредно тъпата част от пролетарята и погледът ви е крайно ограничен - виждате точно до върха на носа си. Галя със "същата" заплата. Галке, какво имаш предвид под "същите"? Хората от моето обкръжение се справят доста добре, ни с на мама, ни с на тате помощта, а аз съм един обикновен цървулан. Нещо у тебе куца, душа. Митрев - заработи си ги, брат. Никой не ти е длъжен да ти дава каквото искаш - ти трябва да си го заработиш. Виж колко е простичко: в щатите питат - хау мач ду ю мейк, а тук питаме - колко ти дават - надявам се загряваш на къде бия. Плодородната земя на Мариана, застроиха. Ти какво правиш през това време? Заебахте си плодородната земя, а сега се вайкате, че някой прави нещо с нея (разбирай - отваря работни места) Дамяне, ти защо не забогатяваш? Какво правиш докато тези мръсни долни хора с ентусиазъм и хъс, забогатяват - мамицата им мръсна долна. Дано всички, които инвестират в нови проекти и залагат заработеното до момента да ги застигне болест :Д И тия с мерцедесите - всичките са крадци до един. Крадат от нас и си купуват мерцедеси. Хорааа, хора. ИМА ЕДНА ЕДИНСТВЕНА РАЗЛИКА МЕЖДУ БОГАИЯ И БЕДНИЯ И ТЯ Е САМО В НАЧИНА НА МИСЛЕНЕ (за материално богатство иде реч) Теглете ми по една майна и лягайте, че утре продължава, нещастния ви хейтърски, доноснически, скапан живот по същия начин, по който е протичал до момента.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Великден 2024 г.
БК Академик Пловдив
Спартак (Пд) в Трета лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: