ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Благотворителен концерт за щастлив и пълноценен живот на децата със синдром на Даун
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:45 / 06.06.2022Коментари (0)1946
©
На 16 юни от 18:30 часа Областната администрация на Пловдив ще превърне фоайето си в концертна зала. Заповядайте на вълшебен благотворителен концерт с участието на изключителния оперен певец Ивайло Михайлов и магичния Проф. д-р Людмил Петков.

Събраните средства ще подкрепят клуб "Всеки може“ към фондацията "Up with Down", чиято цел е да развие специалното кътче за срещи, занимания, танци, творчество, обучение и забавление за семействата с деца със синдром на Даун. Входът за събитието е 20 лева. Всеки, който се присъедини, ще стане част от каузата и ще помогнем заедно на клуб "Всеки може“ да продължи да раздава усмивки и щастие. 

Ивайло Михайлов е български оперен певец – тенор. През 2002 г. печели стипендия от Министерството на културата на България за Академията "Борис Христов“ в Рим и в Академията за оперно бароково изкуство в Озимо (Италия). През 2002 г. придобива магистърска степен по вокална педагогика от НБУ. Следва магистърска степен по "Арт мениджмънт“ и "Музикално-сценична режисура“ от АМТИИ – Пловдив. Дебютът му като режисьор е операта "Бастиен и Бастиена“ от В. А. Моцарт. През 2014 г. дебютира последователно в Софийската национална опера и балет и Букурещката национална опера и балет. Следват Дон Хозе в Coliseo do Porto през май 2014 г. и главната роля на Вакула в приказната опера "Черевички“ на Чайковски в операта в гр. Каляри. Пее на сцените в Палма де Майорка, Антверпен, Гент, Форе Насионал в Брюксел и много други. Най-силните му роли са на Васко да Гама, Ернани, Дон Хозе, Радяло, Финтът, Пинкертон, Алфред Жермон, Радамес, Фауст, Каварадоси, Вакула и повече от 30 други.

В периода 2013 - 2014 т. Ивайло Михайлов е наставник и съдия в първото издание на Pop star to opera star – Виетнам и вокален педагог в X-factor. Постоянен гост-солист на оперите в Гданск и Сполето. Ивайло Михайлов е ученик на именития български тенор Калуди Калудов. 

Проф. д-р Людмил Петков (АМТИИ "Проф. Асен Диамандиев" – гр. Пловдив) е класически пианист, музикален критик, автор на музика и кросоувър артист и импровизатор. Завършва СМУ - град Пловдив (в класа на Юлия Гиргинова) с диплом за високи художествени постижения и Българската държавна консерватория – гр. София като студент от класа на проф. Джулия и Константин Ганеви. Специализира курс по интерпретационно майсторство при световноизвестния пианист проф. Рудолф Керер (Ваймар, Германия). Съвместно с австрийския цигулар-виртуоз Марио Хосен има издадени два CD: "Виенски каприз" (в Австрия) и "Паганиниана" (в България). През 2007 г. проф. д-р Людмил Петков в рамките на един ден изпълнява интегрално за първи път в света 36 сонати за пиано и цигулка (с петима цигулари) от В. А. Моцарт. Пианистът концертира в Германия, Австрия, Франция, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Тайван. През 2022 г. проф. д-р Петков е награден с най-високото отличие на СБМТД "Златна лира". 

Обещаваме, че ще има още приятни изненади! Очакваме ви!







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бум на коклюш в България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Политическо противоборство в САЩ
Облагородяват Градската градина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: