ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бивш кмет на район "Южен" поведе листата на "Синя България" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:37 / 07.05.2024Коментари (1)4648
©
Бившият кмет на район "Южен" и настоящ общински съветник от "Браво, Пловдив" Борислав Инчев е водач на листата на "Синя България" в Пловдив. Той е от гражданската квота, съобщиха от коалицията, в която влизат партиите "Консервативно обединение на десницата", "Консервативна България", НДСВ, БДФ, ДБГ, движение "Демократично действие – ДЗ", "Радикалдемократическа партия в България",  "Българска нова демокрация" и "Земеделски народен съюз". На второ място в листата е бившата зам.-председателка на Общинския съвет и лидер на КОД в Пловдив Пепа Деведжиева.

Следва цялата листа за Пловдив  на "Синя България":

Борислав Инчев - бакалавър по туризъм и магистър по държавни и общински финанси. В мандат 2007-2011 г. е главен секретар на Община Пловдив, от 2015-а до 2019 г. е кмет на район "Южен" – Пловдив, от юли 2020 г. до юни 2023 г. е заместник- кмет община "Родопи" с ресор "Образование, социални дейности, здравеопазване, култура, спорт и туризъм". В момента е общински съветник в Пловдив.

Пенка Деведжиева - член на националното ръководство на КОД и председател на КОД - Пловдив. Зам.-председател на Общинския съвет в мандат 2015-2019. Завършва "Публична администрация", както и "Стопанско управление". Магистър е по "Финансов мениджмънт". Занимава се със застраховане от над 20 години.

Борис Лозанов - заместник-председател на НДСВ. Адвокат. Притежава две магистърски степени: славянската филология и право от Пловдивския университет "Паисий Хилендарски". Отново в Пловдивския университет се дипломира по специалността "Репортер и уредник в печата". В момента осъществява успешно юридическото обслужване на голям брой организации – общини, лечебни и учебни заведения, функциониращи на територията на цялата страна.

Стоян Илиев - член на Националния партиен съвет на РДП. Завършил специалност "Хладилна и климатична техника" в УХТ. Имат опит в киноразпространението и организиране на театрални постановки. В момента развива собствен бизнес в автомобилната сфера. Семеен, с 2 деца.

Максим Петков - роден в Мадан, израснал в Пловдив. Завършва специалност "Цветна  металургията". Има  над 30 години стаж в КЦМ-АД. Женен с две деца.

Стефан Пеев - завършил е бизнес администрация в Израел. Специализирал е финанси и банково дело в Швейцария. Управляващ партньор в небанкова институция.

Иван Маринов - бакалавър по "Стопански и финансов контрол" от СА "Д.А. Ценов" –  Свищов. Работи като счетоводител. Притежава диплома за ръководител "Транспортна дейност" и организатор по безопасни условия на труд.

Евгени Костенаров - председател на РДП-Пловдив. Консултира по управлението на фирми, данъчни и финансово-счетоводни въпроси. Консултант по разработване и внедряване на системи за управление по стандартите.

Анелия Алексиева - завършва Стопанска академия "Димитър А. Ценов" – Свищов. Икономист. Работи в частния сектор.

Николай Ганев - зам.-председател на КОД-Пловдив. Магистър по финанси. IT специалист с над 20 години стаж. Притежава международни патенти в областта на електрониката, автоматизацията и автомобилната индустрия.

Галина Карауланова - лекар със специалност "Епидемиология на инфекциозните болести". Завършила е и магистратура по "Здравен мениджмънт". Д-р Карауланова е основател на отдел "Контрол" към РЗОК – Пловдив. Заемала е позициите началник на дирекция "Профилактика на болестите и промоция на здравето" в РЗИ – Пловдив, заместник-управител на 2 частни болници, управител на МБАЛ "Свети Мина" в Пловдив. В момента е спешен медик в шоковата зала към МБАЛ "Асеновград".

Манол Чакъров - работи от 20 години в сферата на търговията на едро. Продуктов мениджър за България.

Карамфила Шилева - има над 20-годишен опит  като логопед с деца със СОП в Регионален център за подкрепа на процеса на приобщаващото образование –  Пловдив. Бакалавър по специална педагогика. Специализира Логопедия. Магистър е по "Комуникативни нарушения".

Ивайло Спасов - зам.-председател на КОД-Пловдив. Магистър по "Публичен мениджмънт и политики, бакалавър по "Публична администрация". Занимава се с администрация и управление на човешки ресурси. Активно работи за намаляването на шума, подобряването на градската среда, достъпно и бързо административно обслужване.

Костадин Аврамов - завършва "Публична и стопанска администрация" в ЮЗУ "Неофит Рилски". Магистър по "Публични финанси" от УНСС. Има дългогодишен опит в Община "Родопи" - финанси, финансов контрол, вътрешен контрол. В момента е  зам.- директор на СУ "Братя Миладинови" – Пловдив.

Мариана Банева - юрист. Притежава 2 магистърски степени - по право и българска филология от Пловдивски университет "Паисий Хилендарски". Професионално е ангажирана като юрист в Арбитражен съд на БТПП, юрист във висше учебно заведение, експерт в общинска администрация, преподавател по правни дисциплини в средно училище, обучител по медиация, медиатор към Районен и Окръжен съд – Пазарджик.

Роза Хаджиева - завършва "Информационна физика и комуникации". Разработчик на софтуер, създаване и поддържане на онлайн магазини и сайтове над 8 години.

Антон Крушовалиев - бакалавър и магистър по "Автоматика, информационна и управляваща техника" в Технически университет. Има над 13 години опит в индустриалната сфера. По значими проекти в завода на Ламборгини в Италия, Франция и Германия - в сферата на минната индустрия.

Цветонина Закова - завършва "Автоматизация на производството". В момента развива собствен бизнес, свързан с търговия на дребно.


Още по темата: общо новини по темата: 260
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
19.05.2024 »
18.05.2024 »
18.05.2024 »
предишна страница [ 1/44 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аман от пИ дали. Това не е брак по сметка, а политическа оргия. Перверзия е десен проект да се води от лЕв политик!!!! Тиа умрЕХа, без да се рОдят!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Изготвят стратегия за развитие на Летище Пловдив
Парламентарни избори 2024
Презастрояването на Пловдив
Световна черна хроника
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: