ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Бащата на шофьора камикадзе от Пловдив остава в ареста
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:34 / 30.09.2019Коментари (2)12888
Бащата на шофьора камикадзе от Пловдив остава в ареста за 72 часа. Повдигнато му е обвинение, че е предоставил автомобила си на своя син Огнян Дебелаков, който е неправоспособен.

В неделя 19-годишният младеж от "Столипиново" се заби в електрически стълб. Загина неговият връстник Петър Илиев. Девет часа по-късно полицията откри мъртъв в коритото на река Марица Джанер Александров, на 16 г.

При зверския удар той изхвърчал от колата. "Животът на водача на опела вече е вън от опасност. С по-леки травми е неговият брат близнак Васко", обясни шефът на пловдивската полиция комисар Йордан Рогачев. Кръвните проби за алкохол и наркотици на Огнян Дебелаков ще са готови утре.



Още по темата: общо новини по темата: 25
24.09.2020 »
20.05.2020 »
03.02.2020 »
03.02.2020 »
09.01.2020 »
17.10.2019 »
предишна страница [ 1/5 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Много глупаци са се докопали до клавиатурата и пишат ли пишат ...
на 01.10.2019 г.
0
 
 
Мръсни,долни мангали!Жалко че са само двама!
+1
 
 
Всички сме правили глупости като малки (много хора ги правят и като големи) ама в случая нещата са... "Който търси - намира"! Не мога да кажа че подобни неща правят само циганите, но масово в "махалата" са тези своеволия! До тук води чувството за безнаказаност, което пак ще натъртя че не е само при циганите, но при тях е МАСОВО! Господата, които не успяват толкова години да се справят с проблема ЦИГАНИЗАЦИЯ колкото и трудна задача да е носят доза отговорност за този инцидент! Все слушам за интеграция, за образоване, за това че ще ги вкарат в пътя, но... резултати не съм видял, а само прази думи! Приемат се закони и има съществуващи такива, които са си ОК и са правилни, но... до там! Цялата система е сбъркана и то тотално! Държавата или общината имат определено правило, което е прието, което дава алиби на общината или държавата, полицията го залавя, след което го предава на прокоратурата и от там го освобождават по някаква спънка, защото законите били такива...!?!? Пример - карам в Пловдив, виждам циганин с каруца (забранено е от общината), виждам как патрул го спира и...!? Колко конфискувани каруци има искам да попитам господата от общината, защото ако всички бяха конфискувани, нямаше как да виждам такива при положение че се конфискуват!? А аз виждам в последно време достатъчно много! Пример втори... Хващам или показвам крадец на някакво имущество и сигнализирам полицията. В първия момент може да изляза и престъпника аз заради начина по който съм го хванал и защото го предавам на властите в състояние малко по-различно от това, в което е излязъл от тях, за да краде, или във втория случай го показвам и те ми отговарят с думите "знаем го този да!" И накрая държавата е чиста, защото е създала закона, общината е чиста, защото пак е издала общинска заповед, полицията е чиста, защото го е заловила и все пак г-н Х е пак на улицата и си прави обичайните, но иначе забранени неща! Просто всички са намерили някакви вратички, така че и "вълка да е сит и агнето цяло" ама между вълка и агнето остава една дупка, която става все по-голяма, но няма как да остане бездънна! НЕ трябва да се допуска такава трагедия, било то с цигани, Българи или американци, защото в края на краищата всички трябва да сме равни! Както вече казах - такива неща стават и с Българи и с американци и цигани, но последните най-вече си мислят, че за тях не важат закони и ето резултата!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Декември 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Аматьорски футбол
Детско-юношески футбол
Матури 2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: