БТПП открива Център за кариерно развитие в Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:30 / 07.07.2014
1279
Българската търговско-промишлена палата открива Център за кариерно развитие в Пловдив. Центровете за кариерно развитие предлагат възможност за кариерно ориентиране и израстване, както и за професионална реализация на заетите лица. 

Кариерните консултанти в Центровете за кариерно развитие ежедневно проучват наличните свободни позиции, обявени от фирмите, като следят не само обявите и публикациите във фирмените сайтове, но директно се свързват със самите работодатели и проучват кариерни възможности, предлагани от съответния работодател.
 
В Пловдив ще се състои пресконференция по повод създаването на Център за кариерно развитие в града. Част от проекта "Повишаване на обществената нетърпимост към неформалната икономика при трудовоправните и осигурителните отношения и превантивни действия за ограничаването й" по Оперативна програма "Развитие на човешките ресурси".

Събитието ще се проведе днес от 10:00 ч. в зала "Самара" на ул. "Самара" № 7.

Целта на проекта е превенция и ограничаване на проявите на сивата икономика в тази област чрез различни форми на въздействие върху пазара на труда.


Виж коментарите (0)
Още новини от Новини от Пловдив:
Станислав Цанов идва в Пловдив, говори и за лошите коментари
Шефът на КАТ Пловдив: Не съм гледал километража на джипа
16 пъти шофьорът на джипа от бул. "Руски" е бил хващан в крачка
Важно за всички родители на първокласници в Пловдив
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...
Имало ли е гонка с полицията при тежката катастрофа с двама загин...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).