ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Арабин, изнасилил и убил 5-годишно дете, опита да отвлече дъщеричката на пловдивчанин
Автор: Мариана Панчева 16:33 / 07.09.2017Коментари (25)45177
© Фейсбук
Арабин, изнасилил и убил 5-годишно дете, опита да отвлече дъщеричката на пловдивчанин, живеещ в Италия. Това става ясно от поста на мъжа във Фейсбук. Ета какво написа в социалната мрежа ужасеният мъж:

"Преди два дена разбрах какво е чувството да си готов да убиеш някого, да го унищожиш, да го размажеш и биеш, докато диша, щом докосне и се опита да отнеме, изнасили и убие най скъпото ти в живота - детето ти." И обяснява:

"Арабин от Египет излиза преди няколко седмици, след като миналата година е отвлякъл, изнасилил три пъти и убил 5-годишно дете, се опита да отвлече и моето дете. Но добре, че отреагирахме добре и не му дадохме никаква възможност да направи нищо. Изяде яко бой и беше екстрадиран от Италия завинаги. Ако не бяха бившата ми жена и детето до мен, го бях помъкнал към багажника на колата ми, а след това дълга и много болезнена разходка извън града му бях замислил.

Но полицията го отърва. Сега се надявам никога повече да не го видя, защото ще е фатално за него. Попитах шефа на полицията в центъра на Милано как е възможно, след като има 7 изнасилвания на деца и миналата година е изнасилил, отвлякъл и убил 5-годишно дете - как е на свобода, той вдигаше рамена и ми казваше, че няма представа.

Запознах се с полицая, който го е арестувал, когато миналата година е убил детето и ми каза, че никога няма да забрави ръцете му - целите във кръв трупа на детето..."







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Ангелина Урумова
премахни филтъра

+3
 
 
Ето,драги ми сънародници,как помогнахте за обрисуването на една точна картина на както интелектуалното,така и физическото състояние на нацията в момента.Изчаках ви достатъчно.Имаме една огромна група от неандерталци,жадни за кръв,побой и убийства,без да се страхуват ни най-малко от последствията,защото съсловието,от което произлизат,ще ги защити на 100%,тъй като са генно свързани с цялата,корумпирана система,раздала оръжие на простака,точно преди 73 години и въвела шаячната правда.Имаме един баща,преживял ужасна случка с най-милото си,но той,вместо да се концентрира върху семейството си, е готов да осакатява и убива,без дори и да помисли,че може да бъде опандизен за това и да остави детенцето си за дълго време без баща.Системата ще му помогне,ще изкара връзки,ще се разболее,ще подкупи когото може и ще се спаси,най-вероятно.Той заплашва със саморазправа,без дори и да се притеснява,че го прави пред свидетели.Това са подробности-съдът е негов,така или иначе.Съдът в България ще защити него,дори и да ме осакати и убие,защото той е човек от народа,той Е народа.Аз съм един,който пише на неразбран,за 99% процента от говедата тук език.Един,който говедата НЕ искат,защото той им казва,че са първобитни говеда,докато те си искат Слави и Тиквата/мутра и Попфолка и джиповете и кючеците,ичкията и цялата простотия,заради която 2 милиона се чупиха от страната,изнасяйки,за съжаление, голяма част от заразата със себе си.Опомнете се!За ваше добро е!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
Природни стихии
Бум на коклюш в България
Преброяване на населението 2021 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: