ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Апартамент с двор, вместо тераса? Иновативни решения за дома в Regatta Park West
Автор: Екип Plovdiv24.bg 07:00 / 31.07.2019Коментари (2)20727
Двор вместо тераса?  Защо не. Моделът, изключително разпространен в Западна Европа и Америка, вече си проправя път и в България. "Regatta Park West" е първият жилищен комплекс в Пловдив, чиито обитатели ще имат  собствен двор. Лично пространство от 15 до 58 квадрата пред апартамента си, оградено с жив плет, ще притежава всеки  от собствениците на апартамент на партерен етаж в бутиковия жилищен комплекс, който се намира на продължението на бул. "Шести септември", на метри от най – голямото водно съоръжение под тепетата – Гребния канал.

Разположен на площ от 4 декара в най- зелената част на града, комплексът се състои от 3 жилищни секции, като най- високата е 5 етажна. Обитателите на по-високите етажи ще имат други екстри – гледка към Гребния канал или към Родопите.

Бутиков жилищен комплекс с изглед към Гребния канал и Родопите е първата инвестиция на един от големите строителни холдинги в Ливан - Platinum Invest Holding под тепетата. "Regatta Park West" дава заявка за една от най- елегантните и  стилни жилищни сгради, като проектът  се реализира  съвместно с пловдивското архитектурно бюро "Ер Те Консулт" и международното студио "Бюро Интернешънъл".

Бутиковата сграда е проектирана от арх. Радко Тодоров. Тя е енергоефективна, с луксозни общи части, а фасадата е с елегантна и изчистена визия. Обърнато е особено внимание на просторния вътрешен двор, който заема по-голямата част от парцела с обособени кътове за почивка и игра.

В жилищните секции са разположени 93 апартамента, като квадратурите  на жилищата са от 39 кв.м до 190 кв. м.  Функционални етажни разпределения, могат да бъдат адаптирани към изискванията на клиента, ако жилището  се закупи преди началото на строителството.

Очаква се през септември да бъде направена първата копка.  Далновидните клиенти, които подпишат договор, преди началото на строителството,  ще  се включат в промоционалната оферта , която важи до 31 август  2019г. В този период цените на жилищата започват от 750 евро на квадрат, а купувачът получава безплатно избено помещение или безплатен двор, за апартаментите с прилежащ такъв.

Сигурността на обитателите е гарантирана, тъй като целият комплекс ще бъде с контрол на достъп и камери във  вътрешните части и периферията на комплекса.

"Regatta Park West"  ще разполага с достатъчно голямо подземно и открито паркиране в допълнение към подземните складови помещения.

Проектът вече спечели първата си награда, като получи приза за  "Най- атрактивна локация" в конкурса за инвестиции в жилищни имоти "REI “ 2019, организиран от "Строителство Имоти“.

Купувачите, които имат интерес, могат да се обадят на екипа за продажби, където ще получат информация и професионална консултация за покупката на жилище. Те могат да се свържат с компанията тел. на 0886 125 917 или да посетят сайта www.platinumburo.com или фейсбук страницата на комплекса https://www.facebook.com/RegattaParkWest/.




Цените в бутиковия жилищен комплекс на Гребната база стартират с промоция от 750 евро/кв. и безплатни избено помещение или двор







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Какво значи безплатно избено помещение или двор нима Смятате Хората за глупаци в България няма нищо безплатно точно обратното всичко се заплаща прескъпо
+4
 
 
...СТИГА бре,СТИГА с тези строежи бе хора,не искаме да станем като София,за това Пловдив е толкова хубав град,защото не е като София,време е пловдивчани да покажат своето недоволство от презастрояването на града и да се вдигнат малко....,
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (887) 16%
Спас Гърневски (796) 14%
Д-р Иван Чомаков (545) 10%
Славчо Атанасов (1456) 26%
Иван Тотев (1495) 26%
Здравко Димитров (487) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: