ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Агресивна глутница кучета в "Южен" напада хора в малките часове на денонощието!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:03 / 27.11.2012Коментари (25)7640
© Plovdiv24.bg
Бездомни кучета в "Южен" нападат хора в малките часове на денонощието, сигнализира читател на Plovdiv24.bg, който за малко да стане жертва на глутницата, бродеща между блоковете до кръстовището на бул."Никола Вапцаров" с ул. "Пере Тошев". Инцидентът става на 22 ноември в 02:00 часа през нощта.

"Пресичах кръстовището и докато се усетя, към мен вече се спускаха 5 кучета. Опитах се да избягам, но уви, пред мене
се появи още едно от и аз се спънах. За да не ме нахапят, започнах да се защитавам с ритници. Спаси ме само това, че паднах на земята", разказа ни потърпевшият. 

Според него още от миналата година за свърталище глутницата бездомни кучета е избрала старата електроцентрала в района. 

"По цяла вечер се чува как лаят и се бият помежду си", споделя още той.  

Последва светкавична реакция на шефа на Общинския инспекторат Владо Илиев. "Веднага ще изпратя екип на мястото, за да провери случая", ангажира се той.  


Още по темата: общо новини по темата: 70
29.11.2023 »
12.03.2023 »
11.12.2022 »
29.04.2022 »
03.10.2021 »
02.04.2021 »
предишна страница [ 1/12 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+3
 
 
Толкова ли няма кой да метне едно парче месо с кабърчета в него и да се свърши - не ме разбирайте погрешно, обичам животните, ама това минава всякакви граници
+5
 
 
Един съвет към всички,които имат страх от кучета!Когато ви лае куче и ви нападне никога не бягайте!Или стойте мирно или го атакувате.Кучетата усещат страха ви и това им дава кураж да ви нападнат.Преди 2 месеца ме нападнаха 2 кучета на Бул.Източен 76.Засилиха се към мен лаейки,а аз започнах да ги псувам и трагнах срещу тях.Насраха и избягаха.Преди години пак ме бяха нападнали в едно село.Валеше градушка бях с колело,въдица в едната ръка и торба с риба в другата.Ударих едно с въдицата и всичките се спряха.На следващият път като минавах от там пак тръгнаха да ме лаят но само им казах ела ми елами Жъ ти изям грачмуля! и се спряха :D
Докато има балъци,ще има и тарикати. ;)
на 27.11.2012 г.
+2
 
 
Този проблем е още от преди 5-6 месеца,от тогава сам по улиците вечер не се ходи,освен с оръжие :-)))
+5
 
 
Очаквах скоро такава статия. По стечения на обстоятелствата минавам през тези улици нощес и трябва да ви кажа, че е някакъв ужас. То просто не знаеш откъде ще ти изскочат. От Вапцаров до кино Възстаник има три пътеки - по Македония е най-малкият дявол, понеже наскоро е осветиха в по-голямата си част, но и там се събират. На всяка цена избягвайте улиците Пере Тошев, Кичево, Горно Броди и особено Лазо Войвода, последната е пълна тъмница и периметъра там просто гъмжи от помияри. В целият ми съзнателен живот повече помияри в Кичука не съм виждал! Огромна, огромна безотговорност на властите по тоя параграф, честно казано не знам как досега не е имало смъртен случай. Кучетата са много, агресивни са и с настъпването на студа ще стават все по-агресивни, а мерки никакви. Препоръчвам ви ако ви се налага да ходите из Южен просто си носете някакъв стъклен предмет в себе си или най-добре паве. Някой ще прихне да се смее, но не е смешно, а жалко, че се налага да се правят такива приоми!
+5
 
 
Абе,вие нямате ли си военни в квартала.
+2
 
 
тея помияри трябва да се приберът или ликвидират веднага за да не стане като в софия омагиосан кръг и лапаница за определени хора които пребират парите и нищо не вършат
+2
 
 
Искам да добавя,че напразно се надяваме г-н Владо Илиев да се заеме сериозно със задачата да прибере помиярите от града.Защото ако ги прибере ще остане безработен и без усвояване на милиони пари за кучкарници и за кастрации.
+3
 
 
Живея на въпросната улица,кучетата са тук от няколко месеца,нападат и през деня,дори си лежат по средата на улицата(Пере Тошев)пречат на движението,съмнява ме,че една жена им дава храна и затова се насъбраха тук,иначе преди нямаше такива проблеми.Дано се разреши бързо :)
+1
 
 
Ще проверят и ще кажат,че кучетата са маркирани и обезпаразитени и нищо не могат да направят.Зад магазин Лидл в Кичук Париж има едни треволяци.Там живее едно черно куче,което е маркирано,но напада хората,особено хора,които разхождат своите кучета.
+5
 
 
Има едно бързо решение на проблема с бездомните мастии...ама трябва някой да се оглежда за природозащитници да не досаждат...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2019 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Бомби в училищата
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: