ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
Абитуриент сложи край на живота си
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:15 / 15.05.2010Коментари (10)4784
Абитуриент от професионалната гимназия по строителство и архитектура сложи край на живота си седмица преди бала. Зрелостникът се хвърлил от покрива на 7-етажния блок, в който живеел. Инцидентът станал в нощта на завършването му, на 12 май. 19-годишният Даниел Матъров е издъхнал на място.

Станало е заради съученичката му Ева, предполагат младежи от гимназията. Даниел и Евелина Рангелова били в един и същи клас. Израснали заедно от деца, живеели в съседни блокове в район "Южен". Ходели заедно на детска градина и продължили и в основното училище. Често се събирали да учат в домовете си."Бяха само приятели, Ева си има гадже. Даниел го познаваше", разказаха техни връстници от квартала. Според тях обаче абитуриентът бил влюбен в момичето, но пазел в тайна чувствата си.

Във вторник следобед гимназията изпратила абитуриентите. Датата за бала била определена за 23 май, но зрелостниците се събрали още същата вечер да се почерпят на ресторант. След това отишли на дискотека. Там обаче съученици забелязали, че Даниел и Ева се спречкали за нещо. Към 5 часа той тръгнал към вкъщи. Вместо да се прибере в апартамента си обаче, той се качил на покрива. Метнал се от 24 метра, като при падането строшил ствола на вишнево дърво. Окъснели минувачи открили трупа му и се обадили в полицията. До тялото му е намерен мобилния му телефон. От разпечатката станало ясно, че преди да направи фаталната крачка в бездната, Даниел няколко пъти е звънял на Ева, но тя не му е вдигала. След това й е изпратил няколко sms-a. "Аз не те заслужавам", "Ти не си за мен", писал абитуриентът. Последният гласял: "Ти не си виновна за нищо, но повече няма да се видим". Не е ясно кога момичето е прочело съобщенията. На погребението на Даниел в четвъртък Ева била много разстроена, твърдят очевидци. Родителите на момчето са съсипани от скръб. Майка му е домакиня, а баща му работел във фирма за хидроизолации. Има по-малка сестра.

Младежът вчера трябваше да има матура по български език в гимназията. "Потресени сме. Беше много добър ученик. Готвеше се за кандидатстване", казаха преподаватели.

Източник: в. "Марица"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Илияна
премахни филтъра

+1
 
 
Особена порода животни са българските жени. По рождения им е заложено да тъчат прежда на няколко стана :))). Както казва и историка Божидар Димитров от както България я има на жените ни кое ли племе не е посяло семето си :))).
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Май 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2024/2025 г.
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
България в еврозоната
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: