ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Читателски
8 ботевисти са арестувани за екшъна с шофьорката, освен бита жената е и с открадната чанта
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:23 / 07.03.2022Коментари (37)16404
© bTV
Осем привърженици на футболен клуб Ботев Пловдив са били задържани в полицията за участие в хулиганска проява в събота в областния град. Припомняме, че по обяд служителите на реда реагираха на множество сигнали, подадени на тел. 112 за конфликтна ситуация на бул. "Свобода“.

Граждани станали очевидци как няколко  мъже извеждат насила от автомобила им водачката и спътника й и им нанасят побой. Насочените незабавно натам  екипи на Второ РУ, отдел "Криминална полиция“ и сектор "Специализирани полицейски сили“ са предприели необходимите действия за осигуряване на обществения ред и изясняване на всички обстоятелства около случилото се. На мъжа и жената е оказана медицинска помощ на място.

Установено е, че те са нападнати от част от множество футболни фенове, които се били събрали в близко заведение. Във Второ РУ са отведени общо 25 мъже  на възраст между 19 и 43 години, от които седем са оставени в полицейския арест като съпричастни към извършената хулиганска проява.

Със същата мярка е и техен 50-годишен криминално проявен и осъждан сподвижник, който по време на случката задигнал от колата дамската чанта на шофьорката. Продължава работата за установяване самоличността и на извършителя на увреждането на колата, която е със счупено стъкло и спукани гуми. За образуваното досъдебно производство е уведомена районната прокуратура.


Още по темата: общо новини по темата: 75
06.04.2022 »
09.03.2022 »
09.03.2022 »
09.03.2022 »
09.03.2022 »
08.03.2022 »
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Свобода и свободия са две различни неща!
на 07.03.2022 г.
+2
 
 
Виновниците да си понесат наказанията с цялата строгост на закона! Всеки знае, че ултрасите от агитките на всеки отбор са утайки, пияни и надрусани, дори децата го знаят, така че трябва да си БАЯ ТЪПО ПАРЧЕ да тръгнеш да ги провокираш, не е оправдана постъпката, но е абсолютно логична, дано и потърпевшите кухи лейки да са си взели поука...
-1
 
 
Съд , присъда и пълна забрана за олигофрените .Това важи за всички .
+1
 
 
Ясно ми е само,че си по писането във форума защото всичко написано от теб е пълна ЛЪЖА.Казах дай пример,ама маи напълни шалварите.
0
 
 
Такива боклуци трябва да им се забрани да стъпват по стадионите в радиус на 100 метра минимум.Във всяко стадо има боклуци и утайки и това не е тайна за никого.Кому е нужно да нападаш мъж и жена самички срещу 100 човека?Дори и да беше без жена 100 вс 1 е много големи мъже.Не е ли по-мъжко да му кажете да се разкара?На 7 те поляни не е имало никакви заладжии,а фенове на Локо Пд които тренират бокс,борба и т.н. да не пишат глупости като оная орка майна обитаваща селата около града.
0
 
 
Факт е, че тези селски отпадъци тероризират Пловдив. Стойте си на село да си биете прасетата…. Страхливи утайки! Типични папагали!
+3
 
 
Рядко пиша тук но за такива случки няма как да подмина. Крайно време е такива утайки както от нашите фенове така и от тези на Локо Пд,Цска,Левски и тн. да биват наказани със лишаване от право да се ходи на мачове. “Ама те си го били търсили” “Ама те са виновни, те са еди кво си” селяндури като вас срамят името на клуба. 8 или там колкото човека са били изкарали жената били ги и двамата ,че даже някъв селяндур и чантата и откраднал , абсолютни олигофрени. Крайно време е да започнат да се спазват закони за да може нормалните хора да ходят на мач без да се притесняват за детето си, за жена си или приятелите си. Имам много приятели фенове на Локомотив и това не ми пречи да общувам нормално с тях, замислете се с кухите си лейли глупаци, тези които се познаят в този коментар да ме напсуват и да пият една студена вода.
-2
 
 
Мръсните цигани пак се правят на "ни лук видял, ни лук мирисал" и знаят много добре, че в обратния ред щеше да се случи абсолютно същото, ако не и по-лошо за хората в колата! Само смръдливата столипиновска сган може да изопачава така нещата и да се правят на повече светци от Папата когато за пореден път са унижени и бити. Същото беше и с оня Стоян Комата, дето го писаха едва ли не умрял, а човека просто със сцепена глава. Ама когато ходеха по 10-15 човека да скачат на наши момчета на работните им места и нападаха други пред домовете им докато са сами с приятелките си нямаше проблеми, нали мастии? Или като отидохте 20 чоека в работен ден и нападнахте феншопа в Кичука, като преди тва изчакахте тактично да се разотидат насъбралите се хора и да останат 2-3ма вътре пак нямаше проблем, а? И когато оня Качака преди дерби размахваше полицейската значка и викаше патрулки да прибира нашите пак нямаше проблем, нали мърши? Примери има много и тва е просто част от играта, за съжаление се случи на доста оживено място!
0
 
 
Господа полицаи, покажете лицата на тези 8 жени!
+2
 
 
Никой не казва защо точно тази кола е била нападната, а не някоя от, сигурно, стотиците коли в близост до мястото. Не искам да оправдавам "феновете", но нека се изясни цялата истина.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Новини от Пловдив:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Юни 2022 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: