29-годишният Детелин Пенков е в кома след катастрофа с мотор край Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
22:48 / 12.03.2024
15237
Майка на моторист, който в момента е в кома, моли за помощ. Това става ясно от неин пост в социалните мрежи.

"Мили граждани на община Хисаря! Моля, помогнете да спася единственото си дете. Бог да ви благослови!", е написала Милена Пенкова във фейсбук групата "Забелязано в Хисаря". Също така е предоставила и дарителска сметка за тези, които имат желание да помогнат. Тя спомена също, че в няколко търговски обекта в Хисаря са поставени и дарителски кутии.

IBAN: BG47STSA93000025238353

BIC: STSABGSF

Tитуляр по сметката е Кристияна Петрова Гаригова.

Пострадалият се казва Детелин Пенков, научи Plovdiv24.bg, а въпросната Кристияна е негова съпруга. Инцидентът е от 27 февруари. Ето каква е официалната информация от полицията за този случай:

"Неправоспособен водач е в тежко състояние след произшествие извън републиканската пътна мрежа. Около 13.15 ч. на 27 февруари в полицията в Хисаря постъпила информация, че 29-годишен местен жител е приет в пловдивска болница с опасност за живота. Според предварителните данни, около час по-рано той управлявал мотоциклет "ИЖ“ в пресечена местност извън регулацията на града и при падане получил сериозна травма в областта на главата.

От извършената първоначална проверка е установено, че мъжът не притежава свидетелство за правоуправление, а по време на движение с нерегистрираното моторно превозно средство не е ползвал предпазна каска. По случая е образувано досъдебно производство".

Виж коментарите (1)
Още новини от Новини от Пловдив:
Кръщават алея в Пловдив на името на Милчо Левиев
Горан Благоев: Николай Пловдивски в един момент може да каже "Гла...
РЗИ: Семейство от Пловдив е с коклюш
Прокуратурата проверява шофьорче, карало със 170 км/ч по Асеновгр...
Още едно бижу заблестя в Пловдив
Пловдивската журналистика осиротя! Загубихме голямо име


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).