ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Пол Крейг Робъртс: Третият pайх се възкресява
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:01 / 24.02.2021Коментари (0)4210
©
Да, Третият райх изживява своебразно възкресение, но не от белите супремасисти. Отговорните, това са белите либерали в Демократическата партия и тяхната пропагандна машина - New York Times, CNN, NPR, Twitter, Facebook, YouTube и останалите проститутки, които съставляват новото нацистко движение. Единствената разлика е, че този път целта са белите християни.

Мемориалният музей на Холокоста в Съединенитеамерикански щати казва, че "целта на нацистката пропаганда е била да демонизира евреите и да създаде климат на враждебност и безразличие към тяхното тежко положение“.

Всъщност целта беше по-тежка. Целта беше да се лишат евреите от тяхното достойнство и защитата на закона. Сега това се е случило с белите християни в Съединените щати.

Така например, както казах по-рано днес, Джоди Шоу, бяла жена от персонала на колежа "Смит“, в миналото престижен женски колеж, сега антибяла пропагандна институция, подаде оставка, обвинявайки го в създаването на "расово враждебна среда“ за бели хора.

Джуди Шоу каза, че анти-белият расизъм в колежа Смит я е оставил "физически и психически изтощена."

"Претърпях расово враждебни коментари и се очакваше да участвам в расово предубедено поведение като продължаващо условие за моята работа", разказва тя.

"Изтърпях срещи, на които друг служител яростно удари юмрук по масата, скандирайки "Богати, бели жени!" Всеки ден наблюдавам как колегите ми управляват студентския конфликт през обектива на расата, проектирайки твърди предположения и стереотипи върху учениците, като по този начин ги свеждат до цвета на кожата им", обяснява напусналата.

"От мен се иска да направя същото, както и да подкрепя учебна програма за ученици, която ги учи да проектират същите тези стереотипи и предположения върху себе си и другите. Вярвам, че такава учебна програма е дехуманизираща, предотвратява автентичната връзка и подкопава моралната свобода на младите хора, които тепърва започват да намират своя път в света", твърди тя.

Мислейки, че е защитена от Закона за гражданските права, тя подава жалба.

Резултатът?

"Казаха ми, че защитата на закона за гражданските права не е създадена, за да помогне на [белите] хора като мен“, пише тя. Джуди бе лишена от работа, което беше един вид отмъщение за подаването на жалбата.

Президентът Тръмп се опита да спре дискриминацията срещу белите хора, които са принудени да напуснат работните си места си точно както евреите са били в нацистка Германия. Но крадецът на избори, Байдън възстанови и засили дискриминацията срещу белите американци.

Класовете за "расова чувствителност“ във военните и правителствените агенции, в които белите хора се учат да признават своя "системен расизъм“ и по този начин да разбират, че каквото и да е коригиране на цветнокож човек, е акт на расизъм и не трябва да се случва, ако искате избягвайте възмездието за това, че сте системен расист. По този начин всички стандарти се сриват.

Дейвид Флин, футболният треньор в гимназията "Масачузетс Дедъм“ през последното десетилетие, беше уволнен, тъй като се оплака, че дъщеря му от 7-ми клас е засипана с пропаганда срещу бялата си раса в нейните училищни класове.

Демонизирането на американските бели хора е твърд и неоспорим факт. Те са дискриминирани от десетилетия поради расови квоти при прием в университети, наемане и повишаване. Но сега дискриминацията срещу белите се превърна в преследване и е по-страшно.

В Германия евреите бяха малко малцинство. В Съединените американски щати белите все още са с 60% мнозинство. В Съединените щати демонизират мнозинството. Освен това белите либерали от Демократическата партия демонизират белите хора.

Крадецът на изборите Байдън е окомплектовал администрацията си с анти-бели расисти и ги е поставил на позиции, където те най-добре могат да демонизират белите американци. Всичко това се случва пред очите ни и непримиримостта надделява.

Белите народи все още са мнозинство в Западния свят, но съставляват малко малцинство по отношение на световното население. Тъй като антибялата пропаганда е възникнала в белия западен свят, той се е настроил за демонизация от световното мнозинство.

Генералният секретар на ООН Антонио Гутериш заяви днес на Съвета на ООН по правата на човека, че върховенството на белите "се превръща в транснационална заплаха".

Генералният секретар на ООН вярва, че съществува "нарастваща опасност“ от бели хора, подбудени от "етнически мотивиран тероризъм“. Той призовава света за "координирани действия“ за противодействие на тази заплаха, която "нараства с всеки изминал ден“.

Очевидно западният свят няма морален авторитет, когато на него се гледа като на расистка заплаха, която "нараства с всеки изминал ден“.

Западната цивилизация е първата цивилизация, която се демонизира и по този начин се свежда до една неморална единица и се възприема съответно като заплаха от останалия свят.

Западният свят се раздели с реалността и истината. Миналата събота американец с тире, американец от филипински произход да уточним, беше жестоко нарязан и намушкан в метрото на Ню Йорк от черен нападател. Веднага бяха организирани протести срещу белия национализъм:

"Прекратете насилието над азиатците. Нека се обединим срещу белия национализъм. "

Не мога да намеря в никоя американска институция или която и да е институция в западния свят каквото и да е уважение към истината и каквато и да е почтеност.

Западният свят е лишен от всякакви поддържащи и основополагащи ценности. Там няма нищо. Той е погълнал себе си. Западната цивилизация е карикатурирана и изхвърлена от битието и съществуването.

Западната цивилизация подпечата края си. Процесът започна с премахване и изхърляне на южняшката култура, литература и история в Съединените щати и създаването на фалшива историография, която служи на дирижирания наратив за белия расизъм.

През последните дни военният институт във Вирджиния беше принуден да премахне бюста на най-известния си професор - Стонуол Джаксън - който стоеше на парадната площадка.

Бюстът трябваше да бъде премахнат поради неподкрепената с факти лъжа, че Джаксън се е борил за запазване на робството, когато е документиран исторически факт, че е участвал във войната, защото Вирджиния е била нападната от имперските легиони на президента Линкълн.

Днес, както и всички други южни образователни институции, Вирджинският военен институт е унищожен.

Президентите на южните университети и колежи бяха твърде слаби. Те бяха твърде интелектуално и емоционално слаби, за да се противопоставят на демонизацията на Юга.

Те се опитаха да докажат своята валидност, като наемат в своите институции възпитаници на северни университети и отказвайки да дават работа на свои бивши студенти и възпитаници. Тяхната слабост обърна Юга срещу самия себе си. Южната култура на САЩ по същество беше потушена и смазана.

В Съединените щати 14-тата поправка на конституцията, която предполага равно третиране по закон - е премахната с "утвърдителни действия“ и т.нар. позитивна дискриминация.

Днес в Съединените щати само бели хора могат да бъдат демонизирани, без това да е престъпление от омраза. Не са необходими повече доказателства, че белите американци са граждани от втора класа в страната, която са построили, и в която все още са мнозинство към днешна дата.

Съединените щати имаха своя собствена Кристална нощ с плячкосванията и изгарянията на предприятия и бизнеси в много американски градове, насърчавани и поощрявани от демократичните администрации, които вместо да наказват престъпниците, разкритикуваха полицията и преследваха белите хора, които защитаваха собствеността си.

Белите американци са толкова сплашени, че не само Югът позволява да бъдат премахнати паметници на генералите Робърт Е. Лий и Стонуол Джаксън, но и в цялата страна, всички паметници дори хора на президентите Линкълн, Джордж Вашингтон и Томас Джеферсън са заличени.

Американските военни, чиято най-ефективна бойна сила винаги са били мъжете от Юга, премахват всички имена на бази, които имат южняшки връзки.

Винаги ми се е струвало странно, че Югът, тероризиран от едно северняшко нашествие, от Реконструкция, от втора Реконструкция и сега от премахването на цялата южняшка историческа връзка с американската армия, е бил най-ефективният военен компонент във въоржените сили.

Нима Югът е толкова дерасовизиран, че въпреки демонизацията си ще продължи да бъде гръбнакът на американската армия? Защо белите южняшки мъже биха се борили за държава, която ги мрази и демонизира?

След като представителите на един народ са демонизирани, как се възстановяват? Могат ли да станат група от жертви и да претендират за защитата, която враговете им са използвали срещу тях?

Не и ако враговете им контролират наратива чрез медиите, което те правят.

Вижте Америка днес. Страната има огромна безработица поради изнасянето в чужбина на работни места и инвестиции, а крадецът на изборите Джо Байдън отваря границите, за да намали заплатите на белите хора, докато изгражда удобни избирателни списъци за демократите (допускайки нелегалните мигранти и позволявайки им да гласуват, бел.р) .

Републиканците, както видяхме от Мич Макконъл и Мит Ромни, са също толкова антиамериканци, колкото и демократите. Днес в Америка нито една политическа партия не представлява белия американски народ, който е изградил страната и й е дал гражданската свобода, която тя е имала.

Как може един народ да оцелее при демонизация и разрушаване на самочувствието му?

Не може. И американците седят там кротко, невъзмутими, смучат палци - овце, готови за заколение.

Пол Крейг Робъртс,  Превод: СМ







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Август 2021 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Втора лига сезон 2023/24
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: