ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Чужди педофили на лов за деца у нас
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:18 / 12.03.2012Коментари (26)6106
©
Педофили чужденци са започнали да идват в България, за да търсят малки момченца и момичета, които да им задоволяват сексуалните фантазии. Това съобщиха служители от група "Детска престъпност" в столичната полиция. Туристите били привличани от изключително ниските цени, срещу които можели да им се достави дете за секс. Тарифите започвали от 15-20 лева, плюс вечеря и малко питие за безпризорни от домовете и достигали до 100 лева за по-оборотните момчета или момичета. Още с влизането на чужденци, регистрирани за насилие над деца, полицаите предприемат редица действия, за да не допуснат туристите да извършат посегателства.

Информацията на разследващите сочи, че България привлича педофили от Великобритания, Германия, Македония и други европейски страни. Преди да дойдат у нас, извратеняците се свързвали по скайп с български

сводници на непълнолетни или отивали без уговорка в някои от заведенията в центъра на София, известни като сборища на гейове и педофили. В някои от случаите чужденците се поемали от българи, които им устройвали обиколки в провинциални градове и купони с малки деца. Служителите от група "Детска престъпност" в СДВР постоянно обменят информация с европейските полицейски служби за граждани, които се предполага, че влизат в България, за да търсят непълнолетни.

"В Англия, ако човек, регистриран за сексуално насилие над дете, реши да пътува в друга страна, трябва да посочи постоянен адрес, на който ще пребивава и задължително да се регистрира като пристигне. Ние получаваме също информация за такива граждани, влизащи в страната", посочиха разследващи. По този начин българските полицаи започват да провеждат действия и мероприятия, за да не позволят на чужденците да посягат на деца.

Имахме данни за двама англичани, които пристигнаха у нас, и знаехме почти във всеки един момент какво правят. Дори като напускаха страната имаше подозрение, че пренасят порнографски материали и бяха проверени", обясниха разследващите. При една от операциите в столично заведение, известно като сборище на гейове и педофили, полицаите установили, че сред клиентите е и син на бивш македонски министър.

"В последно време доста деца започнаха да бягат от домовете си, включително и защото родителите им не ги пускат на дискотека и с бягството им правят напук. Такива момчета и момичета са в риск, защото винаги могат да попаднат в ръцете на подобни маниаци", обясниха разследващи. Само за последните седмици МВР обяви 6 млади момичета за издирване.

"Когато момиче попадна в ръцете на сводник или трафикант, обикновено го заключват, изнасилват го няколко пъти, след което го пускат да проституира", обясниха полицаи.

В същото време част от българските заможни и влиятелни педофили, които са имали проблеми с полицията, вече предпочитат да пътуват към екзотични дестинации като Куба и Филипините за сексуални екскурзии, защото там получават каквото търсят също на относително ниска цена. "Преди време имахме човек със сериозен бизнес с бензиностанции. След като партньорите му разбраха с какво се занимава, отказаха да работят с него и той сега е в чужбина", разказаха разследващи.

Източник: в. "Монитор"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Hector Mariya Pelayo
премахни филтъра

0
 
 
Да ги застрелият като кучета до стената й без да му мислиш директно в главата
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
ФК Марица във Втора лига, сезон 2023/2024
Тестват новите сирени за ранно предупреждение
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: