ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Британки втрещени от български техник, размахал пениса си пред тях
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:15 / 13.11.2019Коментари (2)5786
©
Българският майстор Иван Котков, който се занимава с ремонт на вани в различни градове на Великобритания, се появил със стърчащ пенис от панталона му на входната врата на жена, живееща в шотландския град Дънфърмлин. Нашенецът останал в същото положение, докато се занимавал с ремонтните дейности в къщата.

Инцидентът е станал на 28 август миналата година, като след това, в същия ден,  Котков отишъл в дома на друга жена, където отново обикалял дома с изваден навън член. Българинът, който живее във Великобритания повече от две години, сега е вписан в регистъра на извършителите на сексуални престъпления.

Той е бил нает в уелска фирма и пътувал, за да извършва ремонти на вани в домовете в Дънфермлин и Коудънбийт в същия ден. 42-годишният Котков, с постоянен адрес в Бармут, е признат за виновен след съдебно дело в Дънфърмлин. Една от жените дори е направила снимка на пениса му, стоящ извън панталона му и го е показала в съда. Жените, на 54 и 33 години, които подали жалби срещу българина за сексуално поведение, описали пениса му като "изваден“ и "изскочил“ от панталоните му, докато обикалял домовете им, извършвайки ремонтите.

И двете дами били много стресирани от преживяването си, като едната от тях е казала, че след неприятната случка се чувства "травмирана“. Котков се е оправдал, че ципът на работните му панталони е счупен и не е разбрал това, когато се е появил в първата къща. Той е обяснил, че едва когато отишъл да ползва тоалетната, е забелязал, че ципът е счупен и се е опитал да го оправи с чифт клещи, информира "Дънфърмлин прес", цитирани от "Блиц"

Българинът е заявил, че не носи бельо и че жените трябва да са видели пениса му през счупения цип, заради което се чувства неудобно. Котков, обаче, обвинил дамите в лъжа относно това, че пенисът му е стърчал от панталона. Случаят с втората жена от Каудънбийт е бил малко по-различен. Тя е обяснила, че всичко се е случило след като българският майстор отишъл да използва тоалетната. След това той се появил и пенисът му висял от панталона. Жената направила снимка като доказателство и казва, че от фотографията сякаш изглежда, че той носи бельо, но е поставил пениса си извън панталона. Според информацията, жените били сами в домовете си и не са влизали в конфликт с Котков. Втората жена се свързала с компанията, след като мъжът си тръгнал.

Тогава от фирмата се обадили на първата клиентка, за да попитат дали е имала някакви проблеми и разбрали, че тя също е имала същата необичайна случка. Компанията се свързала с Котков и му казала да се върне в Уелс. Той отишъл на среща с шефовете си на следващия ден, облечен в панталони със счупен цип.

Джон Оуен, на 25 години, работи за семейната си фирма, Tubs 2 You, която е наела Котков. Той е заявил пред съда, че фирмата е получила две жалби на клиентки за това, че Котков "върви с изваден член от панталона“. Той добавя:

"Бяхме загрижени, тъй като това може да повлияе на бизнеса. Той е лицето на нашата компания, когато работи за нас". 

Шерифът Аластър Браун казва, че вярва на жените относно инцидентите.

"И в двата случая е било за продължителен период от време. Очевидното заключение е че е било за сексуално удовлетворение. Намирам позицията на Котков за неразбираема. Няма смисъл човек, който е запознат с този проблем, да не е направил нищо по въпроса. "

Той отхвърля показанията на Котков "в своята цялост по важни въпроси“ и го признава за виновен по двете обвинения. Съдът ще се произнесе за наказанието на българина на 4 декември. Котков е вписан в регистъра на хората извършили сексуални престъпления.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Тия точно англичанките да са възмутени,те се мандръсат и женят за роднини...пияна нация!
+1
 
 
Котков пуснал Котьо ама британките се възмутили.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Григор Димитров в турнири през 2024 година
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (890) 16%
Спас Гърневски (800) 14%
Д-р Иван Чомаков (548) 10%
Славчо Атанасов (1465) 26%
Иван Тотев (1500) 26%
Здравко Димитров (488) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: