ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Британците смекчиха тона срещу българите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:55 / 03.02.2013Коментари (24)7726
©
Властите в Лондон смекчиха тона след изразените по-рано притеснения от нашествие на българи след 1 януари 2014 г., когато трябва да отпаднат ограниченията за работа и живеене на Острова. За промяната в позицията известиха британските вестници, след като през последните месеци в Обединеното кралство се бе надигнала вълна от недоволство срещу очакващите се български и румънски имигранти.

Британските либералдемократи, които са коалиционен партньор в правителството на Дейвид Камерън, призоваха да се сложи край на дискриминацията на източноевропейците. Великобритания трябва да действа съгласно европейското законодателство, според което отношението към румънците и българите трябва да е идентично с това към всички европейски граждани, се казва в позицията на партията.

Според материал във "Файненшъл таймс" поданиците на кралицата не бива да се притесняват, тъй като българите и румънците щели поемат към Германия, Испания, Гърция и Италия.

"Имигрантите идват във Великобритания не за да живеят от подаянията на правителството, а за да работят", пише още изданието. Освен това статистиката сочела, че само 7% от имигрантите получавали помощи за безработица при 17% британци изпаднали в същото положение. Вестникът напомня още, че българите вършат работа, която британците пренебрегват - прибират реколтата, трудят се в хотели или в сектора на здравеопазването, където недостигът на служители е голям.

Източник: в. "Монитор"








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Показва коментари на Elly Sehli
премахни филтъра

+7
 
 
Докато не спрем с тези недостойни коментари и с даването на мнения без покритие,никъде няма да сме "добре дошли".Англичаните са, каквито са,а ние и нашия начин на поведение при работа в чужбина? Никой не ни кара да сме "роби",да приемаме всякаква работа и да се задоволяваме с трохите!!! Ние сме едни от най-големите расисти,но неграмотни расисти за съжаление.В почти всички коментари чета индийци,араби,цигани,ирландци и прочие били 3-ти свят,низша раса,,, а ние с нашия вечен мегаломанен комплекс? Вместо да се помъчите да прозрете истината за това положение на БГ по света,вие само "лаете като вързани кучета"и то без извинение,,, Където и да отиде,българинът възприема раболепно поведение с цел "ПОЛЗА" парична или друга още от първите му опити както в Коми така и в арабския свят от една страна,а от другата идва безотговорното продажно отношение на всички наши правителства към гурбетчиите.Спомнете си "мълчанието"на правителствата и народа ни към "проблема с БГ мед.сестри",,,трябваше да минат години,нашите хора бяха смазани физически и психически и чак тогава българския народ се вдигна на протести и манифестации и правителството се "размърда лениво",но за какво,,, Спрете най-накрая с това двуличие (пред чужденците ласки,а зад гърба им нож),с тъпите критики спрямо други народи ,защото поговорката гласи "преди да погледнеш към чуждия двор,виж първо какво има в твоя".Най-важното е да се уважаваме самите ние преди да искаме да ни уважават другите !!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Проектът Модър - Царевец
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
"Франкофоли" 2024
Кауза Колежа
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: