ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Общество
Криминални
Институции
Други
Бизнес
Брад Пит спука от подигравки Тръмп в телевизионно шоу
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 26.04.2020Коментари (1)5897
©
Емблематичното комедийно шоу в събота вечер "Saturday Night Live“, във второто по рода си онлайн издание "У дома“, се върна към политическия скеч, в който Брад Пит бе звездата, разказва нюйоркският седмичник "Върайъти“, цитиран от БГНЕС.

Пит се въплъти в образа на д-р Антъни Фаучи и направи отрезвяващо обръщение относно коронавируса, признавайки, че "има много дезинформация за вируса“. Той реши да изясни "какво се опитва да каже президентът“. Вместо да се стреми към шеги, шоуто използва своята платформа, за да предостави реална информация за състоянието на пандемията.

Комедийното шоу на Ен-Би-Си в късната нощ, в което бяха включени и реални кадри от изказванията на Доналд Тръмп за коронавируса, започна с твърдението му, че е провел забележителни срещи и "относително скоро“ ще има ваксина. По отношение на това Пит, в образа на Фаучи, поясни, че "относително скоро е интересна фраза. Относително спрямо цялата история на Земята? Сигурно, ваксината ще стане реалност много бързо. Но ако кажете на приятел: "Ще свърша относително скоро“ и след това се появите година и половина по-късно, добре, но вашият приятел може да бъде относително доста разгневен“.

Обръщайки внимание на твърденията на Тръмп, че "като чудо, коронавируса ще изчезне", Пит като Фаучи призна, че "чудото би било велико", но отбеляза, че "чудесата не трябва да бъдат план А. Дори Съли (пилотът-герой, приземил самолет в река Хъдсън, бел.ред.) се опита да кацне първо на летището“. Пит също сподели "няколко неща“ по отношение състоянието на тестовете.

Първо, той каза, че не знае дали би описал теста като "красив, освен ако идеята за "красиво" не е памучен тампон, който гъделичка мозъка ви." Освен това, той отбаляза, че "почти никой не може да получи тест“.

Актьорът остана безмълвен пред размишленията на Тръмп за инжектиране на дезинфектант, който да "избие" вируса. "Знам, че не трябва да пипам лицето си, но ...", добави той и го покри с двете си ръце, след като чу идеята на Тръмп за ултравиолетовата светлина в тялото, която може да лекува вируса.

"Да, уволняват ме", каза той. "Но дотогава ще бъда там и ще изложа фактите за тези, които чуват. И когато чуя неща от рода на: "Вирусът може да се излекува, ако всеки предприеме предизвикателство за дезинфекция с "Тайд“, ще бъда там, за да кажа:" Моля ви, недей! “, каза Брад Пит.

В края на скеча той свали перуката си и благодари на истинския д-р Фаучи за "спокойствието и яснотата му, която внася в това неспокойно време“. Пит също така благодари на медицинските работници на първа линия и техните семейства.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Международни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Изграждат кръгово кръстовище на Кукленско шосе
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян (885) 16%
Спас Гърневски (794) 14%
Д-р Иван Чомаков (541) 10%
Славчо Атанасов (1447) 26%
Иван Тотев (1483) 26%
Здравко Димитров (486) 9%
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: