ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Зрителите са в ступор! Вече нищо няма да е същото след изпълненията на ексцентричния Иво
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:46 / 02.06.2023Коментари (4)10712
© Нова тв
Ексцентричният артист Иво Димчев е големият победител в "Черешката на тортата". След такава вечер няма и как да е другояче!

Нечувано! Тостове с чаши пълни с баница, айрян от бутилки за физиологичен разтвор, залепени по стените, бели пластмасови глави криещи агнешки вкусотийки, спринцовки, епруветки и какво ли още не, беляза финала на "Черешката". 

Вечерта започна с дим и сирени! Малко заприлича на наргиле бар, но това е Иво Димчев. За всеки си имаше отделна масичка и столче с написани имена върху тях на дадения гост. Малко като в забавачка или даскало, но отново Димчев излезе извън границите дори и на ексцентричното.

Бунтарът Димчев скри шапката на гостите си Станислава Айви, Ивет Григорова, Филипа Огнянова и на Александър Балкански със своите ексцентрично поднесени гозби, а дори и напитките, които бяха лишени от чаши. Точно по вкуса на артиста, който каза, че му е "писнало вече от чаши".

Димчев не изневери на себе си и поднесе семпло меню, но в същото време екстравагантно като самия него, даже може би повече. Ястията бяха сервирани чрез смразяваща арт инсталация, чиято цел бе да скандализира. Мисията успешна, всички сетива бяха шокирани!

Абстрактното меню включваше Робска салата - с истински вериги подаващи се под доматите. Вилиците на гостите удряха веригите, но в крайна сметка успяха да се преборят с изпитанието. 

Дъвкана баница - дъвка корите, дъвка ги, преди да я оформи с помощта на своята приятелка и я да я метне във фурната. Накрая, когато беше готова, реши да изпердаши отгоре фъстъци! Шеф Манчев остана безмълвен и втрещен, пише "България днес".

Основното ястие бяха агнешки главички, поднесени по нестандартен и оригинален начин - в пластмасови бели малки човешки глави, по калъп на главата на самия Димчев. Десертът бе поредната артинсталация, криеща в себе си скрит крем карамел, отгоре сметана, а най-отгоре царевични пръчици и течен колаген.

"Аз много използвам течен колаген, затова и изглеждам толкова добре, на тези вече наближаващи 50 години", не се свени артистът.

Език, две очи и мозък са основното ястие на Димчев. Ексцентрикът разпука агнешките главички с чук и метна езиците, очите и мозъците в масълце в тигана. После им добави девисил, което не се понрави на пеф Манчев.

"Джоджанът е пръв приятел на агнешките главички, а не девисилът.", смъмря го Манчев. После Димчев изби рибата, когато натъпка очите и езиците в пластмасовите глави, но място за агеншките мозъчета не остана. Димчев намери решение и реши във всяка глава да сложи или очи или език и мозък. Така на всеки му се падна нещо различно.  Чините бяха гарнирани от ядливи цветя.


Още по темата: общо новини по темата: 7050
01.03.2024 »
29.02.2024 »
21.02.2024 »
04.02.2024 »
30.01.2024 »
22.01.2024 »
предишна страница [ 1/1175 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Всеки е свободен да бъде ексцентричен и какъвто си иска. Но защо такива хора трябва да се натрапват в такива предавания/не че съм го гледал/? Преди време Манчев беше вкарал Кулагин и онази мръхла/как и беше името?/, за да им гледа народа цяла седмица простотиите, сега този? И те и този се имат за нещо голямо, хора от хайлайфа.Пф!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
Здравко Жилов загуби брат си, снаха си и двете им деца при пожар
Първа лига, сезон 2023/2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Концесия на стадион "Локомотив"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: