ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Пловдив
Анализите
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Музика
Личности
Културни
Кино и филми
Други
Кулинарни
Внимание! Хороскопът за неделя предупреждава няколко зодии, дава надежди на други
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:56 / 17.08.2019Коментари (0)13435
©
Хороскоп за утре, 18 август:

Овен

Утре имате куп неща за вършене. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Парите ще идват по линия на успешно сключени сделки и финансови проекти. В неделя се движете повече и планирайте срещи. Необвързаните представители на знака може да срещнат нова любов, но ако това се случи след средата на месеца, имайте предвид, че отношенията или ще забуксуват, или няма да се развият веднага. Очакват Ви срещи и разговори със стари делови партньори, които искат да възобновите съвместната си работа. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Телец

Утрешният ден ще е сполучлив, но някой недобронамерени коментари по ваш адрес може да предизвикат гнева Ви през този неделя. Ако опитите Ви да спечелите сърцето на някой не успяват, не се отказвайте. През неделя ще е добре, ако заложите на рутинната работа и на изпълнението на ежедневните си задачи и ангажименти. Реализираните финансови сделки ще подобрят бита и психическото Ви състояние, което оказва се, е в пропорционална зависимост от парите. Вашите желания и тези на близките Ви ще съвпадат почти изцяло. Пазете си здравето защото има опасност от неочаквани, но доста сериозни проблеми със "събудено“ хронично заболяване. Утре трябва да избягвате споровете.

Близнаци

Неделя ще е доста успешен ден за представителите на Близнаци. Отнасяйте се по-грижливо към здравето си – ако прекалите с работата, енергията Ви ще се изчерпи, а нищо чудно това да даде отражение и на тялото ви. Не е изключено да Ви възложат изпълнението на отговорен проект, от който освен име да спечелите и пари. Внимавайте, съвсем лекомислено започвате да флиртувате в работата, а това няма да доведе до нищо добро. Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Утрешният ден не е добър за пътувания, за работа или контакти с чужденци. Утре свършете важното и неотложното до обяд.

Рак

В неделя не се претоварвайте. Жените от зодията ги очаква приятна романтична среща, не е изключено възникване на нова връзка или подновяване на стари отношения извън семейството. Периодът е подходящ за юристи, застрахователи и банкови служители, но работата не е всичко, необходимо е да разтоварвате психиката си, като си направите разходка на чист въздух или посетите любимите си магазини. Обърнете внимание на здравето си и най-вече на спокойствието си, не се претоварвайте. Объркани сте емоционално. Малкото пари изискват сериозно и внимателно отношение и анализ. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да Ви изостави.

Лъв

Неделя е силно активен ден. Тази характеристика е валидна за почти целия Зодиак. неделя посветете на себе си: отдайте се на почивка, изяснете личните си взаимоотношения, задоволете собствените си нужди. Емоционалното раздвижване под формата на любовни предпочитания или гневни реакции към заобикалящата среда са ярко изразени в настроенията на Лъвовете през утрешния ден. Съчетавайте професионалните си ангажименти с личните, съвместявайте полезното с приятното, но не пренебрегвайте здравето си. Обърнете внимание на кариерата си като цяло, опитвайте се да изградите добри взаимоотношения с колегите на работното си място. Не посягайте към финансовите спекулации. Ще последват тежки проблеми. Бъдете бдителни и не взимайте необмислени решения.

Дева

Бъдете отговорни към своите постъпки. Обърнете внимание също и на човека до себе си. Не прекалявайте с похапването. Освен това съдбата ще толерира смелите Ви ходове и с лекота ще печелите пари и приятели. Помислете как да изненадате приятно семейството си. Работата на партньорски начала утре определено няма да Ви се отдава. Утре не е необходимо да се случва нещо важно.

Везни

В очакване сте на нещо хубаво да Ви се случи и утре ще имате приятни изживявания. Интересите Ви утре ще са свързани предимно със семейството. Жените от зодията може да намерят хитър начин да си осигурят пари и за лични неща, да си купят нещо хубаво и скъпо. Бъдете принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. Обърнете внимание на партньора си, ако сте го наранили, не се колебайте да се извините и да направите нещо специално за него. Неделя е утре, но не Ви е много до почивка или ако си я позволите, тя ще е здравословна - туризъм или малко повече часове във фитнеса. Бъдете внимателни в думите и действията си. Отнасяйте се внимателно към новите си познатите и приятели.

Скорпион

В неделя за представителите на зодия Скорпион възникват лични ангажименти при реализирането на желани цели. Повечето ще мислят отново за работа, пари, срещи и сделки. Приемете новите предложения за работа, дори и да Ви се струва, че ще започнете да ги осъществявате след време. Любовта върти света и още как, дори да е любовта към математиката. Говорете и с близките си, ако имате все още неизгладени недоразумения, за да не Ви притесняват и разсейват. Добре би било да се погрижите за здравето си. Неделя носи изпитания и предизвикателства.

Стрелец

Неделя е, а вие имате толкова много неща за вършене и довършване. Бъдете по-премерени в думите си, че може да загубите някой приятел, заради недомислие. Що се отнася до любовта, ако там имате някакви неясноти, вероятно ситуацията ще се избистри още в началото на месеца. Доверието е по-ценно от злато.Около Вас има много хора, но само единици заслужават да им поверите парите или делата си. В здравословен аспект добре ще Ви се отразяват плуването и водните процедури. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Утре проведете консултации.

Козирог

Неделя ще е доста активен и динамичен за почти всички Козирози, но ще бъде успешен и ползотворен за реализацията на материалните Ви цели. Отложете деловите разговори, свързани с пряката Ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви.Ще Ви изненадат трудности свързани със семейните Ви задължения. Утре е ден за професионални изяви, за пътувания, погрижете се и за здравето си. Обърнете внимание на семейството си и на хората, с които живеете. С желание и любов ще се отдадете на работата си и за някои това означава да изживеят емоции, които ще ги правят щастливи. Утрешният ден ще е неблагоприятен за търговците. Утре дайте инициативата на другите.

Водолей

Неделя е добър ден за вас, тъй като Ви очакват добри новини, които отдавна очаквате. А колко влюбени ще се чувствате утре…. Бъдете по-гъвкави в отношенията със семейството си, пък и не само с тях. Имате пари, не търсете повече. Напрегнат ден, особено що се отнася до здравето Ви и до заниманията Ви с бизнес или финансови въпроси. Колкото е по-динамична и по-енигматична работата Ви утре толкова повече ще Ви увлича и толкова по-добре ще се справите. В заключение, Утре помислете, а вдругиден ще действате по-уверено.

Риби

Утре ловко ще се нагаждате според общественото мнение. Неделя е добър и благоприятен за реализация на финансови цели, но има и много предупредителни знаци за евентуален неуспех. Утрешният ден ще е подходящ за професионални изяви. Семейството и приятелите Ви биха желали да прекарат с Вас повече време, не им отказвайте подобно благоволение и без друго в този ден за какво друго може да си мечтае човек. Утрешният ден ще е подходящ за занимания с изкуство. Ако сте обвързани или не искате да попадате в сложни ситуации, внимавайте с тайните любовни авантюри. Бъдете сдържани при разговори с непознати.


Още по темата: общо новини по темата: 597
26.03.2024 »
24.03.2024 »
18.03.2024 »
14.03.2024 »
12.03.2024 »
03.03.2024 »
предишна страница [ 1/100 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Още новини от Любопитни новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Виж още:
Актуални теми
Концесията на стадион "Пловдив"
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Ботев в Първа лига, сезон 2023/2024
Парламентарни избори 2024
Григор Димитров в турнири през 2024 година
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Пловдив и региона.
e-mail:
Анкета
Кой е най-успешният демократичен кмет на Пловдив през последните години?
Д-р Гарабед Томасян
Спас Гърневски
Д-р Иван Чомаков
Славчо Атанасов
Иван Тотев
Здравко Димитров
РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: